Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulnakvadrat

Marketing

gotovo je gotovo+edit

ja se upisala. rekose mi tamo kolko imas bodova? ja kazah 53, ovi se odusevii, rekose ti si upisana. ja ono fala prijatelju. valjda su im dolazili sve neki tudumi pa se i ja i vera bez probljema upisale. ona ima 52 boda.
a ekonomska ko umobolnica izgleda. saCu bit ekonomista. uuu biCu kul ful red bul. +) -----> ovo je moj smajlo. on gleda u kriz. zato sta sam ja kao mala gledala u kriz. i onda sam morala nosat naocari. a nikad nisam kuzila kad su me klinci u vrticu sprdali kako neko moze gledat u kriz. i ja svima objasnjavala da kriz izgleda ovako + i da nemozes imat tako oci. i nisu me skuzili. i moja mi je teta (al ne iz vrtica) citala neku knjigu "majmun i naocari' evo jedna pjesma:

rece majmun nasav ogledalo,
daj da i ja
ogledam se malo,
potom cu se
njegov uzvik glasan,
ajme nisam znao
da sam tako krasan!

nemozes rec da nije megafulturbokul. ja imam istancan ukus za poeziju. upravo zato je ovo kategorija *POEZIJA. ajde sad zdravpo.



+edit
vratih se s mora. bilo ales gut al je veronika stala na nesto u moru pa joj nateklo. jadno moje malo. i isla na hitnu. mi (andrea z i gabi) ostale na plazi.

*za anito, moju ljubav: saberi se, izjadaj se nekom (toplo se preporucam +) izbaci lose iz sebe, nabi si jatuk na usta i vristi, crtaj, pisi postove, al nemoj mi sad pobenavit. inace ces dobit tavom po hrbate.

evo on ti porucuje: poslusaj prijateljicu!





Post je objavljen 04.07.2006. u 12:02 sati.