Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazzoo

Marketing

Donosim imena blogera koji su mi otastavili komentar i izbrisali svoj blog,a njihov broj je velik

Kao što glasi i naslov posta.Gledala sam sve svoje prijašnje postove.Na svaku osobu koja me je posjetila gledala sam je li izbrisala blog.Baš danas donosim imena blogerica i blogera koji su mi ostavili komentar,ja sam ih danas posjetila vidjela da su izbrisali svoj blog.Baš me to začudilo.
Prvi posjetitelj na mom blogu bio je skalich.
Blogeri i blogerice koji/e su izbrisali/le svoj blog(neke sigurno i vi znate)
Petra
Ja
Vikac
sandy
nymerica
petra01
slatka
mala ufurana
holly bith
thought
matko
šašave cure
kuzinjak
stella008
ina
marina
crnaa
anna
brlekowa
dodica
dea
dado
one girl
super genijalka
ana
the naughty girl
ana
katja
emach
brineta


Meni dragi blogeri i blogerice koje su izbrisali/le blog(možda ih i vi znate)
Rajna
LadyArwen
Martin@bluncky

Ukupno 32 blogera/ica

Te su osobe samo one koje su mi ostavile komentar,ali koliko osoba je obrisalo blog za koje ja ne znam,osobe koje mi nisu komentar ostavile??

To me je stvarno iznenadilo.

Kada sam gledala blogove,primjetila sam da je većina vlasnika/ca imaju sličan sadržaj bloga,pa im možda nije zato uspjelo,isto pišu svoje dnevnike,sjajne sličice sa biggoo stranice.

Žao mi je što ih je toliko zatvorilo svoj blog.Nisam uzimala u obzir one blogove koji recimo nisu pisali nekoliko mjeseci.samo sam brojale one kji su rekli da su obrisali blog.A da uzmemo u obzir i one kji se više ne pojavljuju na blogu ne pišu bilo bi ih preko 40.

Zahvaljujem Mladenu,Helix i ddaddu jer su bili uz mene od početka.Ali i svim blogerima koji su trpili moje postove i misli.Trudit ću se da poboljšam svoj blog što je bolje moguće.(lijevo sa strane imate strugalicu i ispod dane,sate,minute i sekunde do mog blog-rođendana!

Pozdrav!

Post je objavljen 04.07.2006. u 11:16 sati.