Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umjetnici

Marketing

Ne poznas me

Neznam kak tebi, al ja bi zatvorio ovaj blog. Tu se samo svadamo, i de ti je taj vungriscak?

Ja sam sad imo problema s skolom, upiso sam se u gimnaziju.
Ja nemrem van, ti nemas malog brata koji se boji sam na WC otic, ti imas svog brata koji ti je na moru.
Sad sve kaj ja mogu u svom trenutacnom zivotu je razgovarati na chatu, razgovarati na skypeu, gledati tv, zuriti u prazno, cuvati brata... Jedina zabava je u tome kad su mama i tata doma, pa onda mogu van, a kad odem van, svi moraju doma. Igram Magic zato jer se mogu samo tak druzit s ljudima, i zato kaj me obicno lova pece u dzepu.
Ti se previse ljutis na svoj zivot, ti bar ides van ponoci, ja se idem kartat i kad se svi razidu napravim jedan krug bicom i odem doma na komp koj ima virus.
Bi ja igro tenis i kosarku na igralistu al me noga boli.
Sa dobivam novi!!!!greedy Konacno!!! Cekam ga vec 5 god.
Savki dan mi je bolju od prethodnog, onda kad doce crni dan opet mi je sve grozno i opet sve ispocetka, ne znam kaj pisem jer ssam se posve iskljucijo iz razuma (kao i obicno) samo ocu napisat jedan dugi gotovo istinit post, trebam bolju stolicu vec me rit boli... danas se idem kartat JUPI!!! Kaj sad cu prekinut, jer sam se uzivio u pisanje, ovo je bas fora!!!!
Uzivajte dok jos mozete, kad cete biti stariji necete moc... Znam iz iskustva!!!
Dosada, dosada, dosada, dosada, dem radit kucicu za ptice, aje bok

***

Bok Kucica je bas dobro ispala.

P.S. Vec si mi dosadila sa tim moje i tvoje drustvo. Ak jos nisi skuzila ja nemam drustvo. Me nis u svi moje drustvo, sa svima se druzim, istina Bog s nekima manje, s nekoma vise, s nekima uopce, ali to je samo zato sto meni neki ljudi pasu a neki ne. Sa svima se druzim kak ti to ne razumijes, ja nisam tako mrzovoljan kao ti i nikom ne zelim zlo kao ti!!! Meni su svi ok, ak ti imas iskrivljenu paradigmu o necemu ja je nemam, sama si si kriva za neke stvari.

Post je objavljen 04.07.2006. u 10:40 sati.