Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[..da zaspemamo..]

Vjerujem da i vi ko i ja imate puno prijatelja koji vam zatrpavaju mail sa raznoraznim attachmentima tobože da vam donesu sreću! Pozdrav svima koji to isto čine meni! mah No, ima i onih prijatelja, poput jedne kolegice s faxa, koji pošalju i koju pametnu stvar! Pošto sam se ne samo jednom pozvala "reformistom" i volim činiti "prave stvari" na svom ću eto blogu i objaviti taj mail iako vjerujem da ste ga već vidjeli..ako niste, ništa zato..wink

Nego..da prije nego copy/paste-am mail ..napišem i koju riječ!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Svi ste čuli za Motovun Film festival, neke od vas je možda upravo on nagnao da posjetite motovun i doživite Motovun noću! No, Motovun je čaroban i danju! Tko nije nikad bio u Motovunu, vrijedi ga posjetiti i doživjeti njegov duh! Uz to mogu dodati da je Motovun samo jedan od gradova na brdima u Istri koji se kao utvrde uzdižu nad dolinama i očarava samo pogled na njih! Motovun, Završje, Grožnjan, gradići su sa jako dugačkom posvijesti i duhom koji ne umire! To su gradići koje su mještani polako napuštali, gradići koji su pusti zimi, a ljeti prepuni..zahvaljujući kulturnim manifestacijama! Tako ste mogli svakoga ljeta pročitati kako se u Motovunu tijekom ljetnih večeri i trajanja Motovun film Festivala može okupiti i do 25000 posjetitelja! Zamislite si samo koji je to mravinjak iz zraka...rofl Motovun je nažalost ove godine (a bolje rečeno prošle..) "potreslo" urušavanje zidina..starogradskih zidina..koje su ovdje preko 8 stoljeća.. Naravno da je odmah pokrenuta akcija sa nizom humanitarnih konceratathumbup za "spas zidina" i trenutno ne znam u kojoj je fazi obnova, al se nadam da je to sad već ili pri kraju ili da je gotovo!

Da .. nebi dalje naklapa..(ili laprdala) copy/paste-at ću sa službene stranice turističke zajednice Motovuna..jedan dijelić i nadam se da me nitko neće tužiti za autorska prava yes ..

A tamo stoji ovako :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Motovun je od prethistorije najvažnije naseljeno mjesto u široj okolici, a prema novijih istraživanjima "New Age" znanstvenika, svoju ključnu poziciju ovaj gradić duguje svoj položaju na raskrižju Zemljinih energetskih meridijana odnosno tzv. "Zmajevih brazdi". Ti meridijani krajolikom pronose pozitivnu, životnu energiju Zemlje, a na mjestu gdje se takve "brazde" sijeku, kao što je u Motovunu slučaj, nastaje snažan izvor pozitivne energije, "dišni otvor" planeta Zemlje.


MOTOVUN, tal. Montona, općinsko središte i slikoviti srednjovjekovni grad nastao na stožastom brdu zaravnatog platoa s tradicijom urbanih linja još od vremena protohistorijske gradine. Naseljen također u antici barem od kraja 2. na 3. st. Iz tog doba potječu natpisi izloženi uz venecijansku heraldiku i leonidiku nutarnjeg plašta prizemlja renesansne kule.


Za više informacija..pogledajte na :
[službeni web portal tz-a Motovun!

a sad..da napokon copy/paste-am i mail..a vi se odazovite..ako to želite! wave

MOLIM VAS POMOZITE STANOVNICIMA MOTOVUNA I POTPISETE DOLJE PRILOZENU
PETICIJU te ovaj mail posaljete na sve svoje adrese sirom svijeta.
Za vasu informaciju - ukoliko to jos do sada ne znate:

Prostornim planom predlaze se izgradnja cak 2 golf igralista od po 18 rupa te preko 200 apartmana u podnozju grada Motovuna.

Ako se takav plan usvoji zauvijek ce biti promijenjena prekrasna srednjevjekovna panorama Motovuna i ugrozena cuvena Motovunska suma sirom svijeta poznata po bijelim tartufima.

[peticija


Eto..nadam se da će ovo pomoći!


Post je objavljen 04.07.2006. u 01:40 sati.