Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/automoto01

Marketing

SEVERINA OSVOJILA GROBNIK

ZVIJEZDA IZVAN KONKURENCIJE

Image Hosted by ImageShack.us

Grobnička utrka bila je zamišljena kao jednodnevna utrka. Hrvatski auto i karting savez takav je posebni pravilnik grobničke utrke pod nazivom Nagrada Matulja 2006. prihvatio, odobrio, no tri dana prije utrke ipak osporio i donio odluku da utrka mora biti dvodnevna. Kako bi mogla nastupiti u utrci, Severina je trebala položiti ispit iz poznavanja pravila o automobilističkim utrkama, te praktični dio - samu vožnju.

Sve je bilo dogovoreno da tako i bude, u subotu poslije podne, no promjenom satnice utrke (službeni treninzi već su održani u subotu) Severina nije bila u mogućnosti odgoditi svoje obveze za subotu te stoga nije mogla ishodovati vozačku licencu za nastup prije kvalifikacijskih treninga, te posljedično niti nastupiti u utrci. No, ako joj ikada zatreba, moći će koristiti svoju licencu, jer Severina je danas prije utrke Polo kupa položila sve što je trebala i dobila vozačku licencu, koju joj je uručio Branko Jordanić, predsjednik HAKS-a. Nova članica AK Speedy, malog zagrebačkog kluba sa mnogim zapaženim imenima hrvatskog automobilizma dobila je instrukcije od Tajane Koren, najpoznatije i najuspješnije hrvatske automobilistice, stoga i ne čudi da je sve testove uspješno prošla.

Severina je odvozila nekoliko krugova u natjecateljskom Polu sa startnim brojem 9., a potom i sa novim VW EOS-om, kojega je od generalnog uvoznika za Volkswagen u Hrvatskoj, P.Z. Auta dobila na korištenje. Ključ od EOS-a Severini je uručila Dijana Đerđ, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Volkswagena u Hrvatskoj.

Iako je zbog više sile nastup Severine u utrci izostao, i sama njezina pojava na Grobniku, u natjecateljskom kombinezonu, za volanom natjecateljskog automobila bila je veliki spektakl jer Seve je ipak Seve i gdjegod se pojavila, svima plijeni pažnju!

Post je objavljen 03.07.2006. u 21:19 sati.