Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonagracija

Marketing

lopta je okrugla. zemlja nije.

znam da sam zena i po toj logici trebala bi sutit o nogometu ali bas necu. moram s vama podijelit svoju radost sta su glupi englezi ispali. zapravo ne znam nikoga ko je navijao za njih. da znam, vjerojatno bi se zapitala. mislim sta ja znam, meni onaj lampard nije los, i ima stvarno ok igraca...ali kad vidim onog ofucanog metrica bekama, popizdim. moze igrat kolko god oce dobro ali ja kad ga vidim razbila bi njega, onu njegovu "kraljicu viktoriju" (misleci na zenu) i televizor. kako mi je do televizora ipak previse stalo, njega ne razbijem a oni mi nisu pri ruci pa ne razbijem ni njih.
onda onaj runi. na njega trenutno najvise pizdim. izgleda mi (nek se niko ne uvrijedi) ko neko malo debeljuskasto dijete sa sela negdje iz zagorja sa rumenim obrazima.ali nije pitom. on me zivcira upravo jer se ponasa ko malo dijete. zgazi onog jadnicka u jaja i jos popizdi jer je dobio crveni. ja bi mu isto dala crveni jer me nazivciro. a ne znam ni kolko to boli iako mogu pretpostavit da boli jako. sad cujem da je popizdio na cristiana ronalda i da je reko da ce ga samljet ako se vrati u englesku. a to zato jer je ronaldo reko sucu da izvadi karton. a sta si on misli, da ce ronaldo rec sucu: nemojte ga, on je mali. i dat mu lizalicu. ma za popizdit. to me zivcira, ti glupi englezi koji se uvijek moraju mlatit i radit najvece nerede, moraju se vozit lijevom stranom ceste i jos misle da su oni u pravu. i sad jos prijete. sta sad , nasi su prijetili samo viduki da ce mu srusit kucu i sad policija strazari radi opreza. ionako ne bi imali sta radit. ma to je nista. sitnica. mi smo miroljubiv narod. i sve.
onda brazilci izgube... nisam ocekivala. meni su simpaticni. svi se rugaju ronaldinju ali meni je on sladak. onako, za brata ili nesto, ne bas za decka. vise me privlace tipovi poput adriana. to ionako znate:) ali, to sad nije najvaznije. bitno je to da su mi svi brazilci simpaticni i zao mi je sta su ispali. sad ce nasi vrsni nogometni kriticari rec da nisu ni zasluzili prolaz ali bas me briga. igrali su sa 60 %, ovo, ono. to mene ne zanima. ionako svi samo trckaraju po terenu pa kome slucajno doleti lopta, doleti. to je cijela filozofija.
s druge strane, iako mi je zao brazilaca, francuzi su mi isto ok. onaj henry (anri) i zidan kojeg su vec svi otpisali. on mi je simpa. zato se nadam da ce francuzi ic dalje. a rekla sam da bi volila da u finalu igraju francuzi i portugal ali kako stvari stoje cini se da je nemoguce. zato mislim da cu mozda za francuze iako mi je simpa trener od portugala. kazu da je on nekoc treniro brazil. bas je simpatican, kuler neki i sve. simpaticniji od bilo kojeg engleza i njemca kojeg sam vidila na terenu i izvan njega. zapravo navijam za bilo koga ko ce satrat nijemce ako prodju dalje. sta se nadam da nece. njih ne volim, moje strucno misljenje je da su se provukli protiv argentine. a to je neoprostivo. nadam se da ce bit cetvrti. iako nisam luda ni za talijanima, moram priznat. navijacu do kraja.
eto, znam da vam je moje misljenje neopisivo vazno pa sam ga i podijelila s vama. bolji sam analiticar od stimca, bogdana i suseca, onog tea i svih njih zajedno. bolje da su mene platili.to je ionako samo nogomet. ajte, ubijte me sad.

Post je objavljen 03.07.2006. u 12:35 sati.