Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/senaich

Marketing

Sexipilnost iliti novac...??

Čemu ta usporedba...

Novac kao pokretač svega materijalnog,rekli bi 2najvažnija stvar u životu ili čak 1...?sex se danas najbolje prodaje,reklame vezane uz sex,ili sexipilne cure,dečki..sve prolazi..

Primjer : Dolazimo na razgovor za posao,na čelu tvrte je muško(večina slučajeva),u konkurenciji 2 cure,jednakog znanja,ali osoba a) ima više iskustva..koju biste odabrali ..??

a)Image Hosted by ImageShack.us

b)Image Hosted by ImageShack.us

ja osobu b)..dokazano je u večini slućajeva,da osobe koje zrače sexipilom i šarmom,prave bolji posao,jer na neki način osim stvari prodaju svoj sexipil i šarm..i onda neki kažu da dobar izgled nije bitan..nije za sreću,ljubav i dr. stvari,ali kad pogledamo realno što smo mi bez novca..?problemi dolaze od novca,a problemi razaraju i najčvršće veze,i stabilne ljubavi..Znamo svi dobro da nije samo ljubav potrebna za sreću u današnje vrijeme,mada to neki teško priznaju...da ljepota(sexipil) i novac otvaraju sva vrata
..

Ljepota nije vječna,ali dok traje puno znači.Ja osobno puno više cijenim ljudsku unutrašnjost,ali nisam ja ta koja je u večini..
Još jedan primjer pogledajte reklame na TV-u..body losioni,kozmetika,pa čak i emisije,dnevnik..vremenska prognoza(renata sopek)..Svi koji reklamiraju su atraktivni,privlačni..sexi..zašto??
Zato što se sexipil prodaje..
A novac..znate ono *cijena je najbolja kvaliteta..pa što još reći..(A mi danas novcem kojeg nemamo kupujemo skupe stvari kako bi impresionirali ljude do kojima nam uopće nije stalo,tužno,ali istinito..)

Ne kažem da ako nemamo novaca i nismo ljepi,nismo ništa,ne nipošto,samo se moramo puno puno više truditi,i puno padati u životu,ali Bog sve vidi..on če uvjek svakom dati samo treba vjerovati..

Aicha


Post je objavljen 03.07.2006. u 12:40 sati.