Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Milicija trenira strogoću

Saborska zastupnica javno prokaže lokalnog narko bossa s Korčule, Jakšu Cvitanovića. Taj isti diler nekoliko tjedana kasnije sudjeluje u krvavom okršaju s drugim kriminalcima. Diler o kojem pišem ima i nekih 92 kaznene prijave, ali samo jednu sudsku presudu zbog marihuane i to staru 8 godina.

Tog istog dilera policija je uhvatila nakon zadnjeg krvavog obračuna, da bi im uspješno pobjegao dok su ga pratili iz korčulanske postaje na trajekt za Pelješac. Prema dostupnim informacijama, diler je zajedno s policajcima koji su ga pratili bez lisica na rukama sjeo u lokal, popili su piće i nakon toga „pobjegao“.

Za dilera Cvitanovića zna cijela Korčula već godinama i nitko ništa da napravi.

Sve ovo govori nam koliko su policija i sudstvo korumpirani jer ne može se desit da osoba s 92 kaznene prijave sjedi na piću s policajcima koji ga privode. Ne postoji također niti nikakvo drugo objašnjenje osim korumpiranog sudstva, zašto unatoč 92 kaznene prijave postoji samo jedna presuda. Na kraju krajeva Cvitanović je zaposlenik u odvjetničkom uredu, a odvjetnička komora šuti, što samo govori i da su u komori mafijaši.

I tko će odgovarati?

Post je objavljen 03.07.2006. u 13:13 sati.