Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

kad granice nestanu

kako je divan onaj osjećaj kad vas ništa ne sputava da činite ono što želite. nema neke grižnje savjesti, nema fizičkih ograničenja, nema zabrana, nema društvenih konzervativnih razmišljanja... nema nikakvog nametanja... ah, koji gušt. prva pomisao na to da ću ostat sama u gradu jer ekipa ide na more bila je pomalo zastrašujuća. no igrom slučaja baš nekako u to vrijeme upoznala sam razne ljude koji su se ponudili da idem s njima van, na kave i tako ubijem vrijeme. totalno je drukčije. još sam pod dojmom. ovo je prvi put da sam sama bez društva. i nekako je... osvježavajuće. :) naravno, volim ja sve njih, al hau šud aj put dis... lijepo je malo se odmaknuti od svakodnevnog okruženja. baš me zanima kako je njima dolje. nek se provedu najbolje šta mogu jer kad se vrate sve će bit po starom... hehe... eh da mi je teleportirat se na 5 minuta i vidit kak im ide. no dobro, otom-potom.
e, da. zahvaljujem mladim stričekima koji su me uveseljavali sinoć (perverznjaci, ne mislim na tu vrstu zabave) a posebno onom koji je spremo kajganu u 4 ujutro. i just for the record, mislim da bi se i goli kuhar posramio takve kajgane! ;)

tolko od mene. i zapamtite - nedajte da vas sputavaju linije nekakvog općeg mišljenja, ako već želite imati nekakve granice neka to budu vaše vlastite. jer tek na njima nailazite na kušnju...

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 02.07.2006. u 18:20 sati.