Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Oči

Image Hosted by ImageShack.us
Nekad mi se čini da se ljudi, a tako i žene, mogu procjenit prema očima. Kao i obično ne znam kako sam došao do tog zaključka, ali jednostavno ima nešto u očima. Ne zovu ih zaludu ogledalom duše. Ne znam postoje li dobre oči ili zle oči, ali vjerujem da upravo oči odaju karakter osobe. Znam, još mi nitko nije povjerovao kad kažem da me kod žena najviše privlače oči, ali to je fakat istina. Nemam posebnu favorit boju, ali postoje oči koje su lijepše od drugih, nekako imaju ono nešto. Najviše volim prirodne oči, oči bez šminke ili sličnih puderisanja. Kao što ne volim maskiranje inače, tako mi ni šminka nije nešto.
Iz iskustva sam stekao određene dojmove o očima. Evo popisa najzanimljivijih tipova:

Oči koje ne lažu su sigurno najskupocijenije jer s takvom osobom uvijek znaš što misli. Imaš povjerenja u tu osobu, imaš osijećaj da joj želiš reći sve svoje najdublje tajne. Naravno, takve oči znaju bit i opasne, jer se neće ustručavat pokazat ti svoje osijećaje, pa čak i one najneočekivanije. Valjda zbog te brutalne iskrenosti i jesu tako privlačne. Rijetke žene imaju takve oči. Boja očiju: najčešće zelena i plava, rijeđe smeđa.

Oči mlade ciganke su također vrlo rijetke. Odaju dojam misterije i pomalo izgledaju "freaky". Zbog svoje prividne dubine čine se kao da skrivaju mnoge tajne, pa su samim tim vrlo privlačne. Glavna karakterna crta nosioca ovih očiju jest lukavost koja graniči sa zloćom.
Boja očiju: sve tamne varijante smeđe, boja kestena i jantara.

Oči pohotne švedice su jedne od najatraktivnijih varijanti. Dobijate dojam otvorenog poziva na "druženje". Vrlo su plitke, samim tim jednostavne i izričite. Ne morate puno razmišljat. Vrlo sliče telećim očima, s tim što su najčešće lagano štraloće (dubrovački idiomski izraz za pogled očiju ukriž, jednim okom u kruške, drugim u jabuke).
Boja očiju: najčešće plava, često i plavozelena.

Eto, ovo mi je neka osnovna podjela očiju. Ima tu još puno podkategorija i podvrsta, ali to bi išlo u dugo i široko. Ako vas zanima koju boju očiju će imati vaša djeca pođite na ovu stranicu, vrlo zanimljivo.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 02.07.2006. u 18:04 sati.