Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonbitch

Marketing

Išla ja jednog dana...

Mene zanima kako upće čovjek zna da je omosexualne opredjeljenosti??? Moja ex (!!!!!) profa iz rvackog kaže da većina muškaraca ima već svojim rođenjem tračak omosexualnosti u sebi samo je pitanje što se mora desit da se to probudi!!!!
Ak su već i stari Grci i Rimljani bili omosexualci zaš se ljudi danas toga zgražavaju!?? Prije je to bilo sasvim normalno, čak su i svoje bazene i kupke il šta već oslikavali omosexualnim prizorima...
Zašt svi pljuju po Cigiu ak je on zadovoljan svojim izgledom!!! Mislim da bi nam primarna trebala bit tuđa sreća kao i naša vlastita!!! Zar je bolje bit nesretan svojim izgledom i svoju nesreću i tugu exploatirat na ženinoj grbi il je bolje bit sretni pederčić koji NE MALTRETIRA ljude oko sebe!!!
Evo, rekla sam svom Vibriu da ću pričat o njenoj ljudskoj strani! Dragi moj Vibro moja gej strana je tvoja ljudska strana!!!! Ja tebe volim i to te čini čovjekom!!! I znam da ti mene voliš još više iako si me stavila tek poslije DVA CUCKA!!!
O ovim tzv. asexualnim osobama ne želim ni pričat!!! Bog nas je sve stvorio kao opsjednute sexom i sexualnim perverzijama i zašto se toga sramiti??!! Ja i moj Vibrich smo nimfomani i ne sramimo se toga!!! Svaka ima bar 5 lisičina kod kuće i koji bič :DDD
I zašto se neke nazovi damice žale na to kaj muškarci zapišaju daske?! Pa ti si žena i u tvojoj je prirodi da moraš čistit tuđa govna!!! Šta misliš zašto nas je Bog stvorio??!! Da budemo lijepe i drage i mile i da služimo muškim svinjama!!!!
Voli vas i ljubi vaša otrovna kujetina...lud:ludludludludludmahmah





Post je objavljen 02.07.2006. u 14:05 sati.