Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruc16

Marketing

Nemože gore!!!!!!

Evo opet jedne anegdote koju sam proživio sa vrlo malo živaca.... Bili smo jućer vani... Domi, Sale, Žuti i Ja.... Prvo smo otišli u Kolak (to nam je najbliži kafić tu u Dubravi i ima biljar, a ni kava im nije loša). Tam smo odigrali par partija biljara i onda je Žuti počeo zajebavat Saleta i Domija.... Ja sam to samo gledaoi uživao sam u provalama koje su kružile svim prostorijama Kolaka. Ubrzo je svima to dosadilo i taman kad je Engleska popušila od Portugala (e kako mi je drago), sterali smo se iz Kolaka i išli smo na plac nać se sa nekim curama, koje su na moje opće čuđenje bile normalne.... Stvarno nekužim taj današnji svijet... Ali dobro, dakle našli smo se samo na placu sa njima i onda otišli u Toto (to je jedan birc u Poljanicama, i naravno ima biljar). E tamo sam popizdio!!!
Kao prvo: Žuti seljačino jedna kako možeš jebat mater curi koju ni ne poznaš i derat se ko idiot po bircu da te svi čuju?!?!
Kao drugo: Žuti kretenu bolesni kako možeš onda zajebavat konobara i njemu skoro jebeat mater, a frik je 5 puta veći od tebe i zaljepio bi ti šamar a da ni nepomakne ruku!!!
Kao treće: Žuti jebem ti mater kako se možeš kačit sa Saletom i skoro se pošorat nasred birca s njim?!?! (ali dobro da nikog skoro nije bilo u bircu tak da nitko nije znao...)
Ok, napokon smo otišli iz Tota i mislili smo ponovo ić na plac. I tad se dogodilo nešto što neću nikad zaboravit... Žuti je našao na ulici felgu od auta, uzeo i bacio na travu.... Ali onda je Domi uzeo tu istu felgu i bacio drito Saletu u facu, zapravo točno njemu u zube.... A reko sam ti Domi da ne uzimaš tu felgu samo će biti sranja!!! I šta je bilo dalje.... Ništa posebno samo što su Saletu bila usta krvava i jedan zub teško polomljen a faca sva izgrebana.... Mislim ja obožavam krv inaće, ali u ovom slučaju mi se zgadio život.... Inaće sam da se zna, ja jako volim vampire i one njihove očnjake.... Izgledaju preeejebeno.... Al dobro, ajmo mi dalje da se ja ne zanesem još.... I tako je Sale otišao doma (mi smo ga ispratili do kuće), a stara mu je popizdila i sve je bilo u kurcu..... Domi je otišao kući, a Žuti i ja smo ostali sami sa te dvije cure.... Nastavak priče slijedi sutra.....

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 02.07.2006. u 14:17 sati.