Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knucklefistsilva

Marketing

Moja mišljenja o rezultatima na SP-u

Njemačka-Argentina 1:1 penali(4:2)
Dobra tekma, navijao sam za Argentinu al Njemačka u ovom svom blitzkriegu je nezaustavljiva i mislim da će sasvim sigurno doć do finala.

Italija-Ukrajina 3:0
Razvaljivanje digića, koji pokazuju da i oni imaju odličnu momčad i disciplinu usprokos pokušaju samoubojstva Gianluce Pessota. Bit će pravi protivnici švabima u polufinalu.

Engleska-Portugal 0:0 penali(1:3)
Drago mi je za Portugal da je pobijedio i želio bi da i osvoji naslov svijetskog prvaka. Dobra tekma samo što je Rooney stao Carvalhu na jaja i dobio crveni (jadni portugalac). U penalima Ricardo je sve skidao osim jednog udarca (obranio je Lampardu, Gerrardu i Carragheru), a pobjedonosni pogodak postiže C. Ronaldo. Portugal u polufinalu čeka Francuska.

Brazil-Francuska 0:1
Zizou stvarno će imati lijep oproštaj od nogometa. Navijao sam za Francusku samo zbog Zizoua, a inače mrzim francuze isto ko i švabe, digiće i engleze. Lijep gol Henrya nakon ubacaja Zizoua na drugu stativu. Brazil, ako je imao 2 udarca u okvir svaka im čast. Ronaldinho se nije iskazao al to je samo zato jer je imao dugu sezonu u Barci i umoran je. Nadam se da Francusaka neće proć Portugal u polufinalu.

Post je objavljen 01.07.2006. u 23:54 sati.