Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

MACCABI - ZRINJSKI 1:1

Iako su ih mnogi, pa čak i oni najvjerniji navijači prežalili već kada su krenuli put Izraela nogometaši Zrinjskog su napravili vrlodobar rezultat u prvoj utakmici drugog kola Intertoto kupa i vraćaju se neporaženi u Mostar.
Utakmica je odigrana u gradu Herzliya koji je na nekih dvadesetak minuta vožnje od Tel-Aviva, a prisustvovalo joj je nekih šestotinjak gledatelja naravno navijača domaće momčadi.

Prvo poluvrijeme je završeno bez pogodaka iako su oba kluba imala po nekoliko izglednih šansi. Naš vratar je izvanredno intervenirao u nekoliko navrata, a sa druge strane naši nogometaši nisu bili precizni.

U drugom poluvremenu, točnije u 54. minuti Zrinjski dolazi do vodstva i to preko Smajića. Vodstvo Plemića traje samo desetak minuta i u 64. minuti domaćini izjednačuju. Do samog kraja rezultat se ne mijenja iako su obe momčadi imale po nekoliko prigoda.

Nogometaši Zrinjskog napravili su veliki posao pre uzvrat u Mostaru koji se igre već naredne subote na stadionu Zrinjskog pod Bijelim brijegom.

zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


Post je objavljen 01.07.2006. u 23:19 sati.