Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freakyfriday5

Marketing

UDALA SE I PATRICIA ARQUETTE

Image Hosted by ImageShack.us
Trendu pristupanja oltaru, nakon Nicole Kidman i Marcie Cross, priključila se i plavooka sestra Rosanne, Alexisa i Davida Arquetta, a bivša žena Nicolasa Cagea. Napravila je to u Veneciji. Plavooka američka glumica Patricia Arquette udala se u Veneciji za svog dugogodišnjeg dečka Thomasa Janea. Dobitnica Emmyja i glumac poznat po ulogama u Dubokom modrom moru i Pod sumnjom zaručeni su od 2002. i imaju trogodišnju kćer koja se zove Harlow Olivia Calliope.
Tridesetosmogodišnja Patricia, sestra Rosanne, Alexisa i Davida Arquetta, bila je od 1995. do 2001. u braku s oskarovcem Nicolasom Cageom, a iz veze s glumcem Paulom Rossijem ima 17 godišnjeg sina Enza. Thomas Jane je bio je ranije u braku s glumicom Ayshom Hauer, kćeri Rutgera Hauera.
Patricia Arquette jedna je od najpodcjenjenijih talentiranih glumica svoje generacije. Prvu ulogu ostvarila je u Stravi u Ulici brijestova III., koji mnogi smatraju najboljim dijelom tog horor-serijala. Glumila je u Pravoj romansi, Izgubljenoj cesti, Edu Woodu, Flertu sa sudbinom, Stigmati...


Post je objavljen 01.07.2006. u 22:14 sati.