Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

In space, the stars....

Ne znam koliko vi vjerujete u horoskope i tak te stvari, ali ne znam, mene to recimo totalno zbunjuje… Ne mislim sada na ono nešto najobičnije što ljudi čitaju po kojekakvim časopisima, to je glupost…. Mislim na onaj pravi horoskop, koji se izračunava nekom bijesnom matematikom…. Mislim, da većina se temelji na onom horoskopu koji ionako znaš i sam, ali ipak. Već dulje vrijeme proučavam knjigu «Liber Stellarum», neko prastaro izdanje još iz vremena «drage nam jugoslavije»…. No, u biti, knjiga sama po sebi, kad ju malo prolistate, pa mislim da će ju oni slabiji s matematikom odmah baciti u prvi kut. Ja sam sad kao faca koja ima 3 iz matematike, al nema pojma o pojmu pa se tu folira da čita knjige o horoskopima :)
No, u biti, želim reći, kako u biti ne kontam cijelu stvar ni pol posto…blago meni, hehe. Mislim, u knjizi imate i onu uobičajenu klasiku tipa: «kakva će biti supruga blizanac?» i tome slične spike, da ne pričam o savršenom partneru…
Onak, kontam da ima nešto u tome, ali ipak ne onaj junk koji se prodaje po časopisima… Ovdje je baš hard core računanje :( Od geografske dužine mjesta u kojem si se rodio, do točnog vremena kada si «iskočio» iz mame. Jippy… I onda to sve zbrajaš, oduzimaš, množiš, dijeliš…koma. I kontam da sam ja tu nešto fulala :( Onak, računam si ja sad ascendent, i nekim čudom mi ispadne da sam strijelac. Ok, nek im bude. I onda piše stvari tipa imam smeđu kosu… Jaka stvar za knjigu iz jugoslavije, mislim, svi imaju smeđu kosu. A što je najjače, inače veli da bih morala imati crnu, ali to je već kod ne znam koje kuće. E da, i po pravilu bih trebala imati ili zelene ili plave okile… A moje su ofkors onakve najobičnije govnasto smeđe :) Gledam na svijet kroz shit, nije ni čudo što sam skrenula.
No, vratimo se zadanoj temi. Onak, stvarno ima stvari koje 100% potvrđujem za određene ljude s određenim horoskopskim znakovima, ali postoje i stvarno gluposti.
Sad ne znam koliko vi vjerujete u sve to, ali mislim, osobno imam nekih iskustava kojima potvrđujem neke tvrdnje, ne sve, neke.
Mislim, horoskop ne određuje osobu sasvim, tek donekle, daje neku osnovu na kojoj se gradi ličnost. Sama osoba zavisi od mnogih čimbenika, tipa recimo obitelj, država, okolina, odgoj i još zilijun drugih stvari.
Horoskop ne određuje ljude, samo ih usmjerava, sad je to njihova stvar da li će se pridržavati dnevnog horoskopa ili ne. Ima psihologije i u cijeloj stvari. Recimo, ako sada netko jako vjeruje u xy horoskop u xy časopisu, i tamo recimo stoji «danas će vas mučiti bolovi u grlu»…. I za pet milisekundi dotičnu osobu zaboli grlo. Jer je tako pisalo. Mislim, to je sada banalno, ali recimo piše da će te imati problema u braku. Nema? Sad će ih biti. To je nekim ljudima onak dosta u glavi, a ne u zvijezdama. Ne treba vjerovati svakom trač časopisu ili dnevnim novinama, to su samo jadne kopije pravih stvari, tek tako za razonodu.
Ljude je oduvijek zanimala budućnost, sudbina…neki imaju dara da sve to otkriju, neki ne…. I ako imamo sreće, naletit ćemo na nekog tko ima tog dara i toliko je ljubazan da i nama otkrije, ili nas barem uputi u, maglovitu budućnost…
Budućnost će biti onakva kakvom je mi oblikujemo, zvuči otrcano, znam, ali neka… Ja vjerujem u to. Svi ti horoskopi i tak te stvari, kao što već rekoh (ma k'o da sam pokvarena ploča), jedino su nekakva uputstva, koja se mogu slijediti, ili ne, ovisi o nama…
Toliko o tome, zasad...
vozdra i xoxo

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 01.07.2006. u 20:47 sati.