Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinwonderland

Marketing

Kad Miki kaže da se boji

Evo upravo me Dragi odbio u genijalnom prijedlogu da odemo skupa na Šakiru. Al eto neće. Dobro, rado bi on NA Šakiru, al neće na koncert. Neda se nagovorit rofl

np:the who- won't get fooled again

Gnoj polako odlazi. Gotovo mislim da će mi falit. Recimo, jučer su bile Bura, Mo i Siki kod mene i pazile me i mazile me i mislim si, mogla bi ja tak svaki dan!
I onda je pala noć i morale su ići a ja sam se naglo rastužila i bilo mi žao što će se one sutra tj. danas zabavljat a ja neću, pa su me opet mazile. cerek

Valjda ću ozdravit do ponedeljka. Ona teniska loptica na vratu je malo splasnula, nekud su se čudotvorno izgubile četri kile žive vage, koje sam tak dugo skupljala. To nije normalno. Dovoljno da preskočim obrok i hop-ošle dvije kile. Nikad od mene mesnate Slavonke.

np:hendrix-the wind cries mary

Jeste gledali danas Pride,al prije nego je Filipović došao na red? Nekom tipu je svirala Purple haze dok je izlazio iz onog nečeg.
Ja inače ne volim gledat dva mesnata ogromna tipa kak se kolju ali Ratka je došla a njoj je to fetiš. Ona samo takve i voli. Tako da sam bila prisiljena.

I po cijeli dan gledam tv, eto , čak sam i nogomet gledala, Portugal vs. Engleska i majke ti oni bi svi mogli upisat glumačku akademiju bez problema. Navijala sam za Portugalce. Ne volim Engleze. Baš su sterilna stoka. Škoti su mi zato dragi. Možd zbog viskija. Dobro, na pijem viski. Al volim pit jako jako hladnu vodku. Volim vodku na sve načine (osim s cedevitom), ali ipak mi je najdraža čista hladna.
Lijepo ti dezinficira želudac :)))))
A najodvratnije piće koje sam ikad pila bila je posoljena rakija. Jako posoljena. Tjera na bljuvanje vrlo trenutno. I mlako pivo. Blj. Ni tekila mi nije ostala u dobrom sjećanju. Tjednima poslije nisam mogla pogledat ni limun ni sol. Bljah.

Eh da, jesam napisala da bar mjesec dana ne smijem piti? Naime, toliko dugo ću bit na antibioticima. Ma super!


Post je objavljen 01.07.2006. u 19:23 sati.