Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

O starcima koji za to nisu stvoreni..........

Dobra stara Diadra sa svojin dubokoumnin sranjima je ponovno tu....
Dan mi je bija skroz ok - bila san jutros na kavici, baš se dobro napričala sa prijon, zajebavale se s nekin likovima, vidila san jednog lika koji mi je koliko-toliko napet, istračale šta smo imale. Došla
doma, a samo stari tu a on ka i obično u svom svitu, nikom ne smeta. Sestra bila samo na 5 minuti
pa odpuzala na posa... Uživancija, soba samo za mene. Ubacin ja deprimirajuči cd i iden da ću pisat
pisme, al naravno, već dosta vrimena ne mogu sastavit jedan suvisli stih. Neman pojma koji mi je.
A iman tema za pisat da je to nešto. al riči... više ih ne nalazin a kad ih i nađen.... ko da ne idu jedna
uz drugu.

I ništa, oden ja za komp da ću vas tlačit malo svojin sranjima i nakon toga u miru pogledat utakmicu....
Kad šta????
Vratila se stara sa posla. Prvo se počela derat na mene i starog da di je Nana (my sister, inače
Ivana, al za me će uvik bit Nana....) i mi joj kažemo na poslu, a ona da čime je otišla na posa. A odakle da ja i on znamo? Pa nismo ka ona da buljimo kroz ponistru ćin neko izađe iz zgrade... Naravno, diglo joj živce da mi nikad ništa ne znamo. I onda još stari nije tija otić s njon na more (moja stara na moru?? Pa ne znan jel bila 10 puta sve skupa otkad se nas dvi znamo..... Toj je uvik ledeno!!), a ja se ne mogu kupat a i da mogu, ne bi išla s njon. Onda se izderala na mene da šta nisan digla suđe (a ja ga digla još jutros, šta san ja kriva šta je stari opra jednu jedinu posudu.......), i da koja san ja nezahvalnica, da jesan ja na godišnjem(i jesan, fala na pitanju...) da jel mi mora baš svaki dan iznova govorit(ne ne moraš, aal se ona ipak konstantno ponavlja....).... bla, bla, bla..... tu san se već polagano isključila i počela razmišljat koji je otrov najbolji....Onda je otišla u MOJU sobu, i zalupila iz sve snage vratima, ka u znak protesta..........

Moja stara je pukla u svih šesnaest... Šta bi to triba bit, PMS?? Da se ja tako ponašan ja bi bila u kazni i morala bi non-stop slušat o svom ponašanju al njoj niko nošta ne smi reć.....Ma zajebi ti to....

Ja i stara se nikad, ali baš nikad, nismo slagale i nikad nećemo. Znan da je grijeh i da san u qurcu šta tako mislin, ali koliko san samo puta razmišljala kako bi bilo da je nema....
Dok san bila mala nikad nisan razumila šta je moja sestra pokušavala reć kad bi govorila da moja stara nema pojma o pedagogiji ni ičemu takvom. Sad....nažalost razumin!

Ta žena jednostavno nije stvorena da bi bila roditelj. Ma znan da ima puno gorih i sve, al ona ko da živi u srednjem vijeku.
Otkad znan za sebe, uvik je sve bilo u predznaku kazne. Evo, tako je i sad. Cilu godinu mi priti šta će bit ako ne prođen s 5. Te će mi oduzet ovo, zabranit ono, pa ću morat to i to.....ble, ble, ble.....
Evo, prošla san s ton jebenon peticon, majko, i koja mi korist od toga? Šta njoj to predstavlja? Onoj istoj osobi koja je u osnovno prolazila sa 2 ili 3??
Ona neman pojma kako takve prijetnje utječu na dicu. Nikad se nije sitila reć e pa ako prođeš s pet dobit ćeš to i to.....Neeeee, nedaj Bože, zašto da usričiš dite ako mu možeš utirat strah u kosti.

Ili kad je naša soba neuredna.... Onda dođe meni i sestri dok mi mirno uživamo u sobi i počne nan govori da nismo normalne zato jer nan je soba neuredna. TO NJOJ NIJE NORMALNO????
Šta bi bilo da pušimo, drogiramo se, da joj sutra dođen i rečen joj da san trudna, padnen godinu i šta ja znan šta sve ne? Šta bi mi onda rekla ako je njoj neuredna soba znak ludila?
Iskreno se pitan..........
Ili kad se ja i stara svađamo, a to baš i nije neka rijetkost, ja uvik počnen plakat, ne šta bi tila, nego jednostavno ne podnosin da se neko dere na mene. Ne mogu to slušat i jednostavno mi suze krenu na oći. Odma se ona stane još jače derat da prestanen plakat i ta sranja.
Ma zašto ne bi plakala? Zašto??? Ako je nju toliko sram da je neko vidi da plače, mora li i mene bit? jer meni to nije znak slabosti nego ljudskosti.

A da ne spominjen neke njene stavove. Nekidan govori kako kćer od njezine kume ima momka crnca, šta je meni sasvim normalno, i super mi je to. Ali, naravno da se ona nije izrazila crnce, nego je rekla da je mala sa "zagorenin". Na to je meni tako skočija tlak, ali nesmin ništa reć jer će se ona počet derat na mene. Ako išta na ovom svitu mrzin to je diskriminacija u svin njenin oblicima, u ovom slučaju, rasizam.
A da ne spominjen kad ide nešto govorit o homoseksualcima, šta je meni, jebiga, postalo sasvim normalno. Ali naravno, to je nešto pregrozno, ti ljudi su bolesni, Bože sačuvaj.... Naravno, po njenom sudu.
A zašto?? Zašto je iko manje vridan od nekog drugog? Ja živin u nekom svom svitu di bi svi tribali bit jednaki jer smo svi isti, al ne i kod nje... Ona je bolja od ostatka svita samo zbog toga šta je bijelkinja i to heteroseksualna. Samo zbog toga popila je svu pamet svita.
I kakvo bi tribalo ispast dite takve matere?? Nije mi ni otac ništa bolji, i on je pun predrasuda ka šipak koštica, al njega bar manje slušan. Ja se iskreno pitan kako smo ja i sestra ispale koliko-toliko normalne, jer pokraj njih.... To je definitivno uspjeh.
Ne znan jesan li u životu sve skupa od njih čula 5 pohvala. Stvarno ne znan. Makar san uvik prolazila sa 5, makar san uvik na svin natjecanjima bila dobra, makar su me uvik svi drugi hvalili, njima to nikad nije palo na pamet.

Nemojte krivo svatit post, ja svoje starce volin iako san ih u ovom postu samo napadala, pogotovo staru. Ali koliko god da ih volin, to ne minja činjenicu da su ka roditelji.... jebiga, podbacili su.....
Moja sestra, koja je 5 godina starija od mene, samo 5 godina, bila mi ej toliko bolji roditelj od njih. Samo njoj mogu zafalit šta san koliko-toliko normalna ispala. Samo ne znan ko je nju odgaja......

Ovo ću stavit u kategoriju zdravlje, kao moje psihičko, koje je odavno narušeno........

Post je objavljen 01.07.2006. u 16:53 sati.