Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Još danas i partim....

Došao je i taj dan. Danas oko 19:00 krećem u Rijeku iz koje busom idem u Sinj. Tamo ostajem do kraja mjeseca. Šta ću ja bez Pule?!? Samo je problem pisanje postova jer moja tetka, kod koje idem dole, nema ADSL pa ju, iz neobjašnjivih razloga, cijelo vrijeme izbacuje sa neta. Pa ako uspijem napisat postove, dobro, a ako ne pišem vam za mjesec dana! Ma uspjet ću ja... Samo neću moć baš previše čitat vaše postove i ić po blogovima (obrazloženje u prethodnoj rečenici).

Jučer je bila podjela ... bla, bla, bla ... razrednik je dobio neku sliku koju vopšte ne kužim (a ta umjetnost) onda svjedodžbe, pa more! Ja, Danilo, Benčić, Refka, Deno, Kiki, Alex i Minić odosmo na Havajsko. Po meni, jučer je bila savršena temp. vode! Definitivno.... Netko je imao lopticu pa smo igrali lovice s lopticom... Nitko ne bi rekao, al to je tako izcrpljujuće!! Boli me vrat, zglobovi, stopala (na Havajskom ne postoji ništa ravno, sve je grbavo i hrapavo pa boli kad staneš na to, a mi trčali...)... I tako. Pa smo igrali kocke, pa je pametni Benčić šiknuo lopticu na stablo, ja sam se popeo da je skinem, al jebena loptica stalno stoji gore! Onda smo uzeli moju malu lopticu koju nitko nije mogao pogodit nogom, pa smo jako brzo završili.

Jučer je Mare slavila rođendan u Rojcu i Pupi joj je kao poklon dofurala ježa!! Pre jako!! Jež!! I to veliki jež!! I onda je pobjego ispod auta (parkiranog, na sreću) pa smo ga pokučavali sat vremena izvadit... Ali uspjeli smo!! I onda ga je netko vratio u neku šumu šta ja znam... Ali jež!!

Dobio sam i novi mob!! I to se desilo... Nokia 6030. Dam vam sliku poslje... Dobar je mobitel, ali ima jednu manu... Nema InfraRed!! I sad oću da mi pomognete: Da zadržim taj ili da se mijenjam sa starom, koji je više-manje isti. Slike slijede:

Moj sada:

____________________
Od moje stare:


Evo to bi bilo sve od mene iz Pule, nadam se da se što prije čujemo iz Sinja. Adio!!!!



Post je objavljen 01.07.2006. u 09:18 sati.