yes;)))),peaceandanarchy.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peaceandanarchy

Marketing

More, moreee, more, moreeee, o moreeee......yesyes;))))

Ewo kako widite u naslowu za par dana IDEEEEM NA MOREEE!!!! I to na mjesec i pol!!!!!yESSSSSS..........Ma jučer sam se ja ujutro probudio i fino išo pista post i ja napiso veeeeelki, al stvarno veeeelki post ijosh noffu prichicu i dođem do kraja priche i stisne uskličnik i nestane struje!!!!!headbangmadburninmadmadheadbangburninmadbangDa se ubish!!!bangbangGrozota!!! I josh nemam snage da napishem duuugi post!!!! Ma ewo sad ču vam (da post izgleda felko i dugačko) stavit malo o Shakirinom koncertu, na koji ne mogu ich jer sam na moru!!!!nonoblablaheadbangburninmadmad

Shakira u Hrvatskoj!!

Najljepša latino pjevačica današnjice dolazi u Hrvatsku. Svojim zanosnim bokovima zanjihati će 15.7. na velikogoričkom stadionu veličanstvena Shakira.
Njezin novi hit „Hips don't lie“ prošloga tjedna postao je najslušanija pop pjesma u jednom tjednu u povijesti na europskim i američkim radijskim postajama.

Ova najpoznatija Kolumbijka svoju će europsku turneju započeti 14. lipnja u Zarragozi, pjevati će na zatvaranju svjetskog nogometnog prvenstva, a u Hrvatsku stiže 11. srpnja, gdje će boraviti sve do dana koncerta.

Image Hosted by ImageShack.us

Ewo da josh malo izlažem svoje mišljenje!!!!

Ewo u zadnje vrijeme je jako popularno srati po blogovima!!!!Po mom blog ( koliko možete i vidjeti) je sralo par osoba, ali nekima je bash zabavno srat i svi nađu neki razlog kakon bi tu sosbu oblatili!!!Tako je bilo na arielinom blogu!!!
I josh jedna poruka ljudima koji stalnooo seeeeeru i seeeeru po blogovima: NAPRAVITE SI BLOG NA KOJEM ĆE DRUGI LJUDI VAMA SRAT!!!!! I USPUT SE POTPIŠITE!!!!!!

P.S. Felkiii pozdraff vanni, Anchy:) i ariel!!!!

I josh malo mene!!!
Moram se malo osvrnut i na sport!!! Meni je jako žao Argentine kaj je ispala jer su oni bash dobri (za razliku od krnjih Njemaca).... Ma sutra se nadam da će Portugalci pobijedit Engleze i Brazzilci Francuze!!!!I onda će Talijani pobijedit Njemce( makar znam da neće, al bi ja tak volio) i Brazilci Portugalce (sorry Anchy).... I onda će u finalu pobijediti moji BRAZILCI.......Da bar......Ili ti Dabar..... Aj pozdraff......

====(:Luw ya all:)====

Post je objavljen 01.07.2006. u 00:38 sati.