Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pwned

Marketing

hasan ne piša više

kao sto mozete primjetiti u naslovu prijashnjeg posla hasan ne piša vishe. naime, on je zhelio napisati "ja neću više pišat", ali pošto se nalazio u SAD-u, nije imao mogućnosti da stavi slovo "š". zvrcnuo me neki dan i kaze da mu je jedini izlaz iz SAD-a bio da ne piša više, samim time se napuše kao da je debeo te stavi periku i glumi ženu. i tako napuhan on skočio u atlantski ocean(plutao je), došao do gibraltara ,preko gibraltara otišo do grčke, iz grčke zračnom linijom ravno u bugarsku. sada teži oko 100kilograma i 70litara. kaže on meni, "osmane moj skinuo sam periku, već mi nedostaje"... ne piša već skoro mjesec dana, muški spolni organ mu se sasušio , tako i da hoće sada nema odakle pišat. da zaradi za život ušao je u društvo debelih muških kurva (slika ispod) (hasan je prvi s lijeva)..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kazhe da se osjecha kao da che prsnit svaki tren.. pa hasane moj di necesh kad ima 70 litara pishote u tebi.... kaze mi jos da se i posvetio crtanju.. uvijek je volio crtati , njegovi su od kad je hasan napunio 5god. govorili da je likovno talentiran.. hasan sada ima 18god. i koliko je razvio svoj talent pogledajte na njegovom zadnjem radu :
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ajde hasane bar crtas bolje od svojih.. hasanova zivotna avantura ide dalje.. ne bi me cudilo da mi se sljedeci put javi sa antartike.

osman .i.


Post je objavljen 30.06.2006. u 13:02 sati.