Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavmoja

Marketing

Zlostavljanje zena

Upravo me mama zvala i sokirala!!! Zove me i kaze da ju je zvala sestra i rekla kako je njenu kcer (znaci moju rodicu) sinoc muz istuka!!!!! Kad mi je to rekla, skoro mi je slusalica od telefona ispala iz ruke! Nisam mogla sebi doci, bila sam u soku. Kaze mama da joj se teta tako ispovijedila, i rekla joj sve. Izgleda da tom rodicinom muzu nije strano istuc zenu! Kako je rekla, vec je on to radija nekoliko puta. A jucer ju je toliko istuka da su njegovi roditelji, brat i sestra doletili u donji stan di on zivi sa zenom. Da bi stvar bila jos gora, ti roditelji i brat i sestra, nisu stali na njenu stranu, niti su njemu rekli da prestane, Ma kakvi, oni su ga jos i ohrabrili i rekli mu da ima i pravo sto ju je istuka. I jos su se i oni derali na nju, vikali i svasta joj izgovorili. Taj muz, kreten jedan bolesni, je jos i nekakvu sablju donija da ce on svoju zenu isic, vrag zna. Zapritija je zeninoj sestri da ce joj bacit bombu pod auto i raznit je. Njegov brat je isto pritija bombama, njihova sestra je dala otkaz u ducanu zenine sestre, kao da je ta sestra nesto nekome skrivila!!! Svi su se obrusili na jadnu rodicu, a on ju je krvnicki istuka. Imaju i malenu kcerkicu od 4 godine, pa jeli to njoj potrebno da gleda kako otac mlati mater??? To dite ce cili zivot imat traume. Ja se jednostavno ne mogu zacudit, toliko sam u soku da ni disat ne mogu. DOk mi je to mama pricala, suze su mi krenule niz lice, podivljala sam i toliko urlala da je sefica cak izasla iz ureda. Sad bi mu otisla tamo di zivi i udavila bi ga golim rukama. Idiot jedan umobolni! Takve bi sve mucila dok god ne umru. Bi! takvi jednostavno nisu zasluzili zivit.
Sta sad da radim?? zvat centar za socijalnu skrb, ili policiju??? Ima li smisla misat se u tudje stvari??? Ipak je ona moja rodica, i ne bi volila da pati i da je jedan obican majmun tako zlostavlja i unistava! A opet, ko sam ja da se tu misam??? A tila bi joj pomoc??? Kako?? Na koji nacin???
Kad sam zavrsila pricat sefica se vratila, i smirila me, i rekla mi da centar tu puno ne pomaze, nego da nadjem na internetu nekakvu adresu udruge za zlostavljanje zena. Navodno ima ta udruga u Splitu, oni smjeste zlostavljanu zenu u svoje prostore i brinu se o njoj. Moram to pronaci.

Mama je takodjer bila toliko sokirana da me nazvala i pocela urlat na telefon da nece dozvoliti da zivim kod Njegovih roditelja. Da to ne dolazi u obzir! Ja sam joj isto tako odgovorila da sam ja to njemu vec dala do znanja, i rekla mu: Bojim se da se mi necemo moci dogovoriti oko nekih stvari i onda cemo prekinit!!! Ne kazem da bi meni bilo ka i rodici, al svejedno, bolje sprijeciti nego lijeciti!!!

p.s. molim vas ukoliko netko ima nekakav savjet sto uciniti ili poznaje nekakvu udrugu ili bilo sta, javite, napisite... molim vas....


Post je objavljen 30.06.2006. u 10:04 sati.