Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/driver91

Marketing

...želja od Barbarre...Renault Laguna...

UDOBNOST:

-Dobrodošli u svijet uživanja! Prvi dojam: zadovoljstvo. Savršeno ozvučena unutrašnjost nudi konstantnu temperaturu zahvaljujući automatskom klima-uređaju. Drugi dojam: udobnost. Lagunina sjedala, pružaju čvrsto i ugodno držanje, dok njena šasija savršeno filtrira nepravilnosti ceste.
-Dostupnost komandi, pojednostavljeno čitanje informacija na armaturnoj ploči, optimalna vidljivost. Vozač uživa u ergonomski usklađenoj okolini. Matrični zaslon u boji u realnom vremenu prikazuje podatke iz putnog računala.

MOTORIZACIJA:

-Verzije s benzinskim motorima, od 115 do 210 KS, odlikuju se jednostavnošću i performansama.
-Diesel motori nude snagu od 110 do 150 KS, za izuzetni okretni moment, ubrzanje i odnos potrošnje i dinamičnosti!
-Lagunini mjenjači prilagođavaju se Vašem stilu vožnje. Ručni mjenjači nude šestu brzinu* koja omogućava smanjenje potrošnja i poboljšanje akustične udobnosti. A za veće zadovoljstvo Laguna može biti opremljena automatskim proaktivnim impulsnim mjenjačem sa 4 ili 5 brzina čiji prioritet je užitak korištenja.
*Ovisno o verziji
SIGURNOST:

-Laguna je prvo vozilo u svojoj kategoriji koje je dobilo ocjenu od 5 zvjezdica na testovima EuroNCAP.
-Za sprečavanje rizika na cesti, Laguna je opremljena dodatnim svjetlima za maglu, xenon svjetlima s dvostrukim prilagodljivim dosegom i sustavom za kontrolu tlaka u gumama koji signalizira svako puknuće ili pogrešan tlak.
-Kontrolirajte Vaš smjer zahvaljujući dinamičkoj kontroli vožnje ESP, povezanoj sa sustavom protiv proklizavanja ASR i kontrolom podupravljanja CSV. I raspolažite moćnim i sigurnim kočenjem sa sustavom ABS s elektronskim razdjelnikom kočenja EBV i sustavom pomoći pri naglom kočenju (AFU). Laguna Vam pomaže da ispravite i najmanje odstupanje.
-2 frontalna prilagodljiva zračna jastuka, sigurnosni pojasevi, zatezači pojaseva s limitatorima zatezne sile, 2 bočna zračna jastuka sprijeda, 2 zračne zavjese sprijeda/straga, prilagodljivi nasloni za glavu za djecu**: Laguna štiti svakog putnika.

*U opciji
**Kao dodatna oprema

Moje mišljenje o ovom auto je solidno, jedan je od najsigurnijih auta na svijetu, kao rođen za obitelji. Ali, nisam jako oduševljen kvalitetom i izdržljivošću ovoga auta...ali, ako se nekome istinski sviđa ovaj auto, dugo čekanje dok je auto na servisu neče mu smetati.

Post je objavljen 29.06.2006. u 21:44 sati.