Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kudsvijane

Marketing

Evo me malo

Evo men nakon kraće stanke i opet malo moih uobićajenih sranja...
Uživajte smijehsmijehsmijeh

Nazvao 'seljačinama' policajce pa dobio batine


Zadranin Josip Škibola zadobio je niz hematoma i podljeva po rukama kada su ga u ponedjeljak navečer oko 21 sat, provodeći redovitu kontrolu prometa na Voštarnici, zaustavila dvojica zadarskih prometnih policajaca. Škiboli, 61-godišnjem srčanom bolesniku, prometni su policajci zavrnuli ruke na leđa, vezali ga lisičinama, i odvezli ga policijskim automobilom u postaju na Poluotok

U policiji su ga zadržali do ponoći, a u Hitnoj pomoći, gdje je dobio tablete za smirenje, evidentirane su njegove ozljede, piše Slobodna Dalmacija.

Policija: Što si frustriran?!
'Kada su mi policajci te večeri dali znak da zaustavim automobil, prigovorio sam im da nemaju ni rotaciju, ni valjani znak ‘stop’. Dobio sam odgovor da se pravim važan i da sam frustriran, a na to sam ja njima rekao da se ponašaju kao seljačine i da trebaju biti pristojniji prema nama koji ih plaćamo - ispričao nam je u utorak Josip Škibola.
Ovaj verbalni sukob bio je povod policijskom nasilju: Škiboli su zavrnuli ruke, stavili mu lisičine i polegli ga potrbuške na haubu policijskog vozila.

Bio sam drzak
Policijski stisak nije bio nježan: Škibola na nadlakticama ima desetak modrica i podljeva.
'Nisam pružao nikakav otpor, bio sam šokiran i bilo me sram od ljudi koji su to sve promatrali. Molio sam policajce da mi oslobode ruke kako bih stavio tabletu pod jezik, jer imam anginu pectoris, ugrađena su mi dva ‘stenta’ nakon što sam imao infarkt. Ne znam koliko dugo sam molio dok su se smilovali, no vodu su mi oni sami lijevali u usta, kao životinji, dok su mi ruke bile vezane' - priča Škibola, kojega su prometni policajci potom odveli u policijsku postaju gdje je zadržan tri sata.
'Ja znam da sam bio drzak kada su me zaustavili, ali njihov postupak je van pameti. Jedva sam uspio staviti tabletu pod jezik da mi se srce smiri', kaže Škibola, preneražen grubošću prometnih policajaca.

Svaka ćast majstoru samo neka tako nastavi ovako i onaku su seljećine (samo naprijed)!!!!!!!
thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup

Post je objavljen 29.06.2006. u 16:22 sati.