Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3xy

Marketing

Prvi dan, prva kazna

Danas mi je bio prvi dan u nepoznatoj školi. Škola se zove St. Bartholomew.. Malo mi zvuči ko ludnica. smijeh
I tako sretnem prvo Hellu. To čudno biće s crnim očima i crvenim odsjajem.. brr...zaliven Al eto, ni pet ni šest, dodje ona do mene, pristojno se predstavi, ponudi se pomoći mi oko škole i eto, imam novu prijateljicu.! yes (ispričavam se na književnom izražavanju, al smatram da se slang ne bi dobro uklopio.) Razrednica se zove June Cap i predaje (bangbangbangbangbang) kemiju. PREDMET KOJI NAJVIŠE MRZIM!! headbangheadbangheadbang Htjela sam sjesti pokraj Helle al ona već sjedi kraj Felidae. I da, otkrila sam da se Hella ne zove Hella već Helena al ju svi zovu Hella jer joj bolje paše a i skraćeno je. Felidae nije Felidae nego Felicity, al je zamolila prijatelje da ju zovu Felidae jer joj je to kak ti ljepše. *Da ne bi malo cimba, cimba.* I počne tako moj prvi sat..
Sjela sam kraj neke crvenokose i počele brbljati o profesorima. Ime joj je Spatt (*WTF?!*), mrzi kemiju ko i ja (heheeee, deaddead) i pitala me o Hrvatskoj.. Podrijetlom iz Irske greedy. Počela sam šaptati kad eto Capice se dere:
-TINA!
-Hghm, moje ime je TEna.
-Svejedno. Razrede, ovo je Tina.
Razred je neš čudno promrljmao. -Umm, profesorice....-moj piskutavi glasić je protutnjio.
-MOLIM?!-zaderala se ta punašna ženica bez obrva. Podigla sam obrve u znak negodovanja, al mi je Hella na papiriću napisala samo: Menopauza. Glasno sam se nasmijala i eto moja prva kazna. Prvi dan, prva kazna. Ne može proći bolje. Ušla sam u sobu i tražila ravnatelja. Bila je zadimljena kao da sam u baru. -Kašljuc, kašljuc (WTF?!)... Ummmm, gospodine ravnatelju? Iz dima je protutnjila ruka koja me gurnula na stolac.
-Sjedaj!!- čula sam promukli glas. #Zašto su svi danas živčani?# -pitala sam se... nut
-Voliš se smijati? E pa da ja tebi ispričam jedan vic: došlo malo derište u školu, nasmijalo se i zaradilo kaznu. Kazna je bila očistiti SVEEEEE školske zahode! HAHAHAHAHA! Smiješno, jelda?
-Hehe, da.... lud
I eto mene, po pedeseti put.. Na podu. Na prvom katu. Čistim prvi zahod. Horor. Sve zahrđalo. Može li biti bolje? headbangmadheadbangmadbangimage hostingPost je objavljen 29.06.2006. u 13:14 sati.