Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Ko u sapunici

If I go crazy
Then will you call me supermen


Ode mi entuzijazam. Rekao sam već da nevolim besmislene kvaziprincipe i zatomnjivanje nagona i osjecaja koji su bas u tom trenutku prikladni. Za one koji ne shvaćaju na što mislim: To je da imate ruzne zube pa se nećete smijati na stand up comedy. Ja smatram da je to glupo. Ako ti je smiješno i na stand up comedy si...onda ima bre da se i smeješ. To je model kojeg se i ja držim. Ljudi koji zatomnjuju takve nagone u prikladnim situacijama (nema to veze sa smijanjem, samo da napomenem za plave glave) baš za te nagone i time me strašno umaraju, ali ono što je najgore...sav entuzijazam mi popiju, nakuplja se velika količina energije u meni, koju trosim na besmislene načine, a ne kroz kanaliziranje kroz takav način izražavanja.


Zove me Lazanje - 911, samo bez ovog lazanje, jerbo ja imam i ime a i nezna za ovaj blog. To 911 nije bezveze...kaze nekada da sam i supermen....ali....prvi paragraf je ono što mi smeta ko ništa trenutno. A draga mi je...jako mi je draga....no taj osjecaj dragosti jenjava sve više i više. Čak me i ne brine krizna financijska situacija iako sam prosli mjesec zaradio više nego moji roditelji skupa...doduše happy sam jer sam skoro 50% tog iznosa baš njima kanalizirao zato što to i zaslužuju, ostatak je otišao na benzin i dijelove na motor...i na osobu o kojoj često u zadnje vrijeme pišem blog. A nisam njoj kupio ništa više i skuplje od milka čokolade s lješnjacima :D

Joooooooj ne volim se bakčati s "djecom"....puno komplikacija, nesigurnosti i beskičmenjačenja. Zašto je to tako...pa svi moji vršnjaci jedna čekaju da neka klinka uleti....meni je to napor veći nego da idem u državnu službu nešto obaviti i to bez čokolade za babu na šalteru.

E da za sklučaj da niste shvatili di se hvalim, položio sam sve ispite ove fakultetske godine, prosjek je oko 4,0....osim jednog...MMJ...naime jedan profesor je odlučio mi ne dopustiti da izadjem na ispit zato što mu nisam bio na predevanjaima iako sam mu na početku semestra došao i ispričao se da uz redovni studij radim puno radno vrijeme u jednoj firmi i da ne mogu toliko izostati s posla. Rekao je "u redu donesite potvrdu i dođite kad stignete"...donio sam potvrdu, a dobio sam kitu u usta.

Boli me što ja taj predmet znam, štoviše radi se o Ekonomici...a ja pri kraju ovog studija mislim upisati i završiti i studij ekonomije...dakle nije upitno pologanje tog ispita...nego samo lowlifeovi sa kvaziprincipima preko kojih ne idu. Zas one koji ne shvacaju, glupi kvaziprincip je da što ja imam izlaziti na ispit ako nisam bio na predavanju, nema veze da li ja znam gradivo, ne, bit je da sam moroa sjediti. To i nebi bio problem da sam se ja u to vrijeme zajebavao po kavama, spavao, lijenčario...ja sam bio na poslu, radio sam dio i onoga o čemu baš taj predmet i govori. No, život je kurva, ja ga karam za papire...tako ide stih tram11 ako se dobro sjecam, a sjecam se...

btw ljeto je:
Shape_Shifters_-_Live_at_HI_FI_North_(Galaxy)_27-05-2006.mp3


Post je objavljen 29.06.2006. u 13:46 sati.