Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/balkangirl

Marketing

Ti smRDljIvi PoZEri

znaš li šta me uvik izbaci iz takta? POZERI. burninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmad
posvađala san se sa ednom mojon frendicon, ali još za uskrs. ta mi je ženska bila stvarno the best, ali eto tako, dogodilo se... ona ne trpi baš kad je neko dominantniji od nje i kad joj u facu rečeš šta misliš (a u tom slučaju ono šta san joj rekla joj nije baš bilo na čast). i ništa, oden ja tako na njen blog, jedna mi je osoba rekla da je taj blog baš zakon, a ja nisan znala o čijem se blogu radi. i ženska tamo napiše kao ¨šta ne volin¨: skipper.
skipper je jedan kafić u koji izlaze ovi koji slušaju sve i svašta, ugl. to je prošle godine bilo okupljalište no 1. i ja san tamo izlazila, jer si moga tamo plesat, muzika je koliko toliko bila ok- još se nisu slušali narodnjaci.
ugl, da prijeđemo na stvar, ženska kaže da ne voli skippera. a mislin se- za novu godinu si jedva dočekala da te pitan oćemo li u skippera, i bila je baš tako hepi jer je tamo... inače, ženska ko sluša rock, metal- ali evo pročitaj drugu rečenicu u postu, pa ćeš skužit o ćem se radi.
i onda se mislin dal da joj ostavin komentar kako može bit takva iskompleksirana glupača.... instiktivno izletin iz njenog bloga.... ne pada mi napamet da više nikad tamo oden... BLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJL
BLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJL
BLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJ
BLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJLJL




Post je objavljen 29.06.2006. u 11:25 sati.