Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[..bijelo..]

Jučer sam gledala film

Napojnica od 2mil.dolara
wink..i volim takve filmove..raspekmezene sa dobrom poantom! Odmah sam poželjela da imam novce koje mogu donirati i bar jednu dušu usrećiti! Al nažalost nemamno Možda jednog dana..

Neki dan sam vidjela na tv-u da će na današnji dan Aki Rahimovski održati humanitarni koncert "Bijelom pjesmom protiv droge" i kako sve to piše u [članku u večernjaku ! A čula sam i pjesmu koju pjeva na makedonskom s mladom pjevačicom Karolinom Gočevom i dirnula me u srce..yes

No što reći..sad bi rado bila u Varaždinu i bar kupljenom ulaznicom pripomogla malo..jer nažalost..kako bi rekao [freshprince .. dok se tebi samom tako ne desi nisi niti svjestan kako je to!



Image Hosted by ImageShack.us

Nikad nisam probala ni travu ni ikoju drugu drogu i nadam se da me ništa neće odvesti u taj pakao! Zbog sebe, a onda i zbog svojih roditelja! Jer kako i piše na [Indexu ....o drogi možemo samo raspravljati..a očito se ništa ne poduzima!

I onda kad vas zadesi da vam neko iz bliže obitelji iznenada umre od droge - možete se samo zapitati: mogao/la sam i ja biti na tom mjestu?

Uvijek sam čitala u Crnim Kronikama tipa narkoman ovo, narkoman ono..i mislila sam da se to zbiva samo ljudima koji su na nekakvoj margini, bez ljubavi i želje za životom..a onda se probudite jedno jutro i shvatite da se to isto desilo jednoj vama bliskoj osobi koja je i imala ljubav i želju za životom al je bila preplaha da se odupre!

ODUPRITE se! Ja znam..da je to poseban užitak, kako to neki opisuju..al nemojte zaglibiti! Teško se izvući!
kisses


Post je objavljen 28.06.2006. u 20:12 sati.