Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bdsm

Marketing

Bdsm...? To su oni luđaci u lancima i lisicama koji... treči dio.

Krenula je ljubiti bič. I ne samo to :)… i polizala ga je, vrh uvukla u usta hehe… Nikolina je ponekad znala biti pomalo drska, napraviti više nego što se od nje traži, ili nešto učiniti na način koji ne očekuješ, no takve stvari mi se jako sviđaju i više ih cijenim od pukog "naređenja i izvršenja" bez mnogo iznenađenja :) ili inovativnosti.

-Želim čuti kako moliš za bičevanje.
-Molim te da me izbičuješ.

Pljas, 5, 6 ne baš blagih udaraca palo je po guzi… "ovako"
-Da, tako… molim te još. ;)
No kaj je željela to je i dobila… udarci su padali po guzi, leđima, bedrima…

-Molim Vas da mi oslobodite ruke.

Prvi put i sasvim samoinicjativno oslovila me je sa Vi… i to mi se jako sviđa. Volim kad subica sama osjeti potrebu da me tako oslovi. Tad sam se pravio da nisam ništa primijetio.

-Dobra si kujica pa ću ti udovoljiti.
Čim sam joj maknuo lisice krenula je rukom u međunožje.
-Molim Vas, ova kuja želi osjetiti bič…
Nisam mogao vjerovati da je to ista osoba koje je u početku tako negativno gledala na bdsm… čak sam mislio da je to bila stanovita provjera i neki test i da ona jako dobro to sve kuži i zna što želi, ali u naknadnom razgovoru rekla je da nije. Da je stvarno i sama ostala iznenađena količinom ugode koju joj je seanse pružila. Posebno bičevanjem i naređivanjem. No da prestanem s digresijama.

Svršila je vrlo brzo i vrlo glasno. Tad sam joj stavio bič između nogu i kratkim te brzim udarcima šarao između bedara… ponovo je krenula prema pici no ovaj put sam joj zabranio…

-Sad će i pica osjetiti bič.
I osjetila ga je… a nakon njega i dlan. Picu najviše od svega volim spankati dlanom…
-Sad malo odmori. Sjedni na kauč. Dosta dugo si bila na koljenima.
-Hvala.

Otišao sam u kuhinju po led a u kupani sam pokupio kvačice ;)
Dao sam joj odmora. Pili smo još malo vina i zapalili cigaretu.
-Smijem li vam popušiti kurac?
Koje pitanje ;) :)))
-Naravno, ali s kvačicama na bradavicama.
Prvo sam ih dobro istrljao ledom a tad stavio kvačice, sjeo se na trosjed i stavio joj prst u guzu… "sad možeš pušiti, droljo"…
Udarnički je prionula… vidjelo se da me želi iscijediti :)), no ni ja joj nisam ostao dužan. Prst u guzi se pretvorio u dva, potom u tri… što sam ih više stavljao to je brže pušila i sve glasnije stenjala. U jednom trenutku zgrabio sam je rukom za potiljak i nabio joj kitu do kraja u usta a prsti su derali ko luuudi :))… cijelo tijelo počelo joj se tresti i grčiti, digao sam joj glavu držeći je za kosu i ponovo nabio do kraja. Stenjala je… prsti su poludili… pustio sam joj potiljak, izvadio ga van i opalio par šamara. Svršila je tako glasno da kladim kako nas je čula ne cijela ulica, cijela opčina :)
U tom trenutku ništa drugo nisam želio nego karati i šamarati drolju. Stao sam pred nju, zgrabio za kosu i opalio još 4-5 šamara, naredio da otvori usta i pljunuo u njih. Pljunuo sam joj i na lice i dlanom razmazao.
Uzeo remen, omotao joj ga oko vrata, lagano davio i žestoko ljubio. Povukao sam je na pod, na koljena, zgrabio za vrat i stisnuo je licem uz parket i poševio. Brzo, snažno, štancao sam ko šivača mašina i nije mi dugo trebalo da osjetim vrhunac. Ustao sam se, skinuo joj povez i vidio ono što najviše od svega volim. Animalni izraz lica, stisnute, iskežene zube… ona tad nije bila Nikolina. Bila je pokorena, ispankana, ponižena drolja koja je uživala u svakoj sekundi svog stanja. Znojna i crvena životinja koje se cijela pretvorila u užitak… sve brane su pale, kočnice popustile i vidjelo se da želi još i još i toga i svega… Stavila je kitu u usta i pljugala a ubrzo sam ga izvadio van i svršio joj po licu, kosi, grudima… iz mene je špricalo i špricalo… i ponovo onaj animalni pogled i stenjanje kuje Nikoline. Isplazila je jezik… željela je spermu…
Kurac sam joj obrisao u kosu i razmazao joj spermu po licu…

Prvi dio seanse je završio… i tada je uslijedila klasična nježnost… Vrag je postao micek, kuja i drolja, mačkica i dobra cura. Odnio sam je pod tuš ispod kojeg smo se zadržali možda i sat vremena. Oprao sam je, ljubio, masirao… obožavam zajedničko dugo tuširanje… Topla voda i nježnosti su nas ponovo napalili i vanilla :) smo se poševili pod tušem…
Uzeo sam je za ruku i odveo do kreveta. Donio sok i čokoladu…
Ni traga nekom odbijanju, neprihvaćanju, ili velikom razmišljanju i samoanaliziranju kakvo se zna događati curama nakon prve senase. Naprosto je bila zadovoljna i zadovoljena… oboje smo imali osmjeh od uha do uha.
Sjetila se onog što mi je rekla kad sam je prvi put pitao za bdsm.
-Izgleda da sam i ja jedan od tih "bolesnika" hahaha, u lancima i lisicama što se bičuju i vežu.
Na to nisam mogao ništa drugo nego se nasmijati, poljubiti je i dati joj jedan lagani šamar. ;)


Post je objavljen 28.06.2006. u 19:12 sati.