Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Žena mog života :)


Noćas sam najdraži moji sanjao ženu svog života. Nisam se u snu zaljubio naglo i fatalno, ne, nikako! Zaljubljivao sam se isprva polako ali kako je san odmicao moja zaljubljenost je rasla eksponencijalnom brzinom. I kad je na kraju sna to divno biće mojih snova nestalo, nestalo je i razloga za sanjanje.

Lice sam joj, u to sam prilično siguran, skinuo sa novinske fotke jedne njemačke navijačice. Sve druge osobine su mix osobina svih drugih žena. Sad kad sam budan ne mogu a da ne priznam da sam tužan, savršena žena mojih snova ziher ne može postojati - to je kao da tražim auto koji leti, pliva, roni i govori - to je potpuna utopija!

Znate li kad me je u snu definitivno dobila? Ušao sam napozvan na neku proslavu i tamo sam iz vica (ili oklade, društvo me je čekalo vani) išao krasti salatu. Na toj proslavi bila je i ona, a s njom sam se upoznao i pričao valjda dan prije toga. Od svih ljudi na zabavi jedino me ona spazila kad sam se išuljao van sa 28 zdjelica salate.

Sljedeći dan smo se sreli a ona je rekla da je bila sva sretna kad sam ukrao salatu jer je saznala da ja skoro uopće ne jedem salatu pa se bila zabrinula za moje zdravlje...tako nekako, ali na tu glupu rečenicu smo se u mom snu počeli jako i glasno smijati. Kažem vam, žena mog života je to...

Jedino što me je u snu zbunjivalo bilo je njeno ponašanje općenito. Taj obrazac ponašanja preuzeo sam iz filma koji sam ofrlje pogledao jučer. Ona je baš prema svima bila otvorena i vrlo vrlo ljubazna, do te mjere da sam čak u snu pomislio da je 'laka roba'. A onda sam zaključio da vrijedi pokušati biti s njom jer neću saznati je li doista laka ako je više nikad ne vidim...a ako nije laka već je samo posve otvorena i ljubazna prema ostalima, a samo mene voli na ONAJ način, onda je to zaista žena mog života.

Vidite, to me čudi jer svagdje, baš svagdje sam pročitao da je san svakog muškarca naći ženu koja je prema van svetica a u krevetu kurva...ja izgleda ne trebam sveticu prema van, trebam jedino odanost i ljubav...

U mom snu ona je nestala nakon poljupca. Tražio sam je i nisam je našao. Mislim da je nestala jer je tjelesno Njemica, mislim da je to razlog, a nije razlog taj što je odjurila s nekim drugim.

Jelda?

:-)


Post je objavljen 28.06.2006. u 11:01 sati.