Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Razbuđivanje

Jutros je bilo strašno dobro. Jedva sam ustao u 5:05 iako je budilica zvonila već u 4:30. Namjeravao sam leći ranije, prije 22:00 ali ipak me privukao sraz Španjolske i Francuske na TV ekranu. Naravno već nakon nekoliko minuta promatranja zelenog travnjaka u Nunbergu (ili negdje drugdje) moje nemoćno tijelo utonulo je u san. Sav sam se slomio na toj fotelji. Nemam pojma tko je pobjedio. Pokupio sam svoju slinu sa fotelje i obrušio se na krevet u sobi.

Ali jutros je bilo strava. Dovukao sam se do kluba i već u 5:45 bio u moru. Bilo nas je 10-ak iz kluba a došlo je i masu Slovenaca. Čak i onaj koji bi htio kupiti moju dasku. Ma nedam ja svoju dasku nikome.

Trening je bio uspješan. Vozili smo oko tri kanistera koji su simulirali bove. Nisam nikog prestigao ali nitko nije ni mene.

Pokušat ću vam to prikazati multimedijalno:
Kratki video jednog jutra u Preluku (WMW 9, 2min)
Zbog administrtivnih zabrana na poslovnom kompu ili moje nesposobnosti, gornji video link mora se direktno plejati iz Windows Media ili nekog drugog plejera. Desni klik, copy link, i onda paste u windows media player "File->Open URL".

Na filmu koji datira još iz 2004. možete vidjeti: anonimusa, legendu Tandera (čitali ste Grom ga nije ubio), Sandokana glavom i bradom, Slovenca Jančija (obični ljubljnaski playboy) i još masu inih surfera.


Post je objavljen 28.06.2006. u 09:23 sati.