Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulnakvadrat

Marketing

kroz trnje do zvijezda-shopping end d zabranjena ljubav woooahhh+katedjory:gastronomija

post part jedan: danas ja i vera odlucismo da idjemo u shopping na placu. receno ucinjeno. lijepo smo odsprintale na bus (god bles starke da ne moram opet bosa, jadno dijete uvijek kasni) i iskrcalo nas na obali i lijepo prposnim korakom smo dokoracale (citaj bez kvacice, zbog harmonije i ritma) do place. idjemo mi kupit dzapanke. probismo se kroz dio s krumpirima paradajzom i lubenicima etcetera i obidjosmo malo standove u potrazi za garedorbom-na placi.cemu dat sto kuna za slape kad na placi ima za deset puta manje? i o ne! ne nadjoh slape. zato je vera kupila majicu. na placi. je da malo bazdi po ribama, i mirisnim sadrzajima kojima obiluje placa al bilo je bas cul. ja htjedoh kupit al neimah dosta love. tuuugooo. sljedeci nam je cilj kupit robu na sajmu u kastvu. jedva cekam.
reci cu samo jedno: zabranjena ljubav je osvojila moje srce jer srce nije kamen! filipa...VI LOV JUUUUU!! (MOR BIT HISTERICNO S PUNO SUZA) SAJN MAJ TI-SRT!!! O MAJ GAD AJM ABAUT TU KOLAPS..

placa rulz.vera rulz. VERA IZ MAJ BEST FREND. MI SE IDEMO SKUPA UPROPASTIT U EKONOMSKU ZA PAR DANA JEEEEJJJ. ja veru obozavam. to se mora znat.

a sad pozdrav u velikom stilu=za filipu iz zabranjene=kissich love you people, cmokich, gudbajchekcerekcerek pozdrav svim hrvatima dobre voljehrvatska

o ne. ne mogu ja to. jednostavno ne mogu. bog vas blagolsovio, ostajte mi dobro

ja idem cistit cipele.

ocu puno komentara. normalnih. i uputa za buducnost: ko mi ikad ostavi lanac sreCe poslaCu mu virus. iam vezu. pozdrav Virusu

Post je objavljen 27.06.2006. u 23:44 sati.