Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tep

Marketing

Dan državnosti

Znam da ovaj naslov dolazi s dva dana zakašnjenja, ali u Izraelu smo hrvatski Dan državnosti proslavili jučer.
Stigao je poziv našega Veleposlanstva na druženje u hotelu "haSharon" u mjestu Herclija Pituah, uz plažu Sredozemnog mora, sjeverno od Tel Aviva.
Budući da se bliži i dan moga odlaska na ljetni odmor u domovinu, iskoristio sam priliku i da posjetim ured Croatia Airlinesa u Tel Avivu, pa je karta sada "v žepu".

Image Hosted by ImageShack.us

Onda sam odlučio još nekih sat i pol provesti u Tel Avivu, gdje mi je najljepše prošetati uz plažu i popiti pivo, baš tu usred pijeska.

Image Hosted by ImageShack.us

Na kraju sam sjeo u autobus i zaputio se prema Hercliji i ondje, od glavnog križanja nastavio pješice prema hotelu u Hercliji Pituah. Volim šetati!
Tako sam imao prilike uživati i u zalasku sunca, koje je ipak još uvijek prilično bliještalo.

Image Hosted by ImageShack.us

Tako sam stigao i do hotela na čijoj je travnatoj terasi održan susret. Uvijek ondje susretnem ljude koje ne vidim tako često. Naravno, bili su tamo i Borut i Vesna, pa detaljnije izvješće, skupa s lijepim fotografijama, možete vidjeti kod njih.

Kako sam završio priču o Hazoru, red je da vas uputim i na mali enciklopedijski članak o tom arheološkom nalazištu što sam ga napisao u Wikipediji. Možete ga naći ovdje. Obećajem da ćemo uskoro krenuti još sjevernije.

Post je objavljen 27.06.2006. u 20:37 sati.