Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pictureofmylife

Marketing

Što se ne bi čovik ubija sada!!!!!!????!!!!!!!
Taman napišem post o onome o čemu sam tako tila pisati i onda mi nešto zablokira i naravno sve se izbriše, nepovratno....noeeknonobangburninmaddeadheadbangmadnutblablazalivenpuknucunamcorludzujoheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang

Sinoć sam imala takvu inspiraciju o toj temi i tako sam se tila raspisati ali naravno bilo je već kasno i morala sam isključiti PC jer femili ide leći.........Ajme......zašto mi se to uvik događa??????????headbangheadbangheadbang

finamrtvadjevojka6 i ja imamo potpuno različite ukuse u glazbi ali mi je ona ipak super bez obzira na to!
Da ne mislite da slušam samo POP di su sve pismice površne bez ikakvog značenja, moram se obraniti i pokazati vam što imam u svojoj "riznici":
Robbie Williams (naravno)
Lauryn Hill
The Beatles
Anastacia
U2
Missy Elliott
Frank Sinatra
Aretha Franklin
Abba
The Beach Boys
Bon Jovi
Stevie Wonder
Louis Armstrong
Dido
Norah Jones
George Michael
UB40
Keane
Christina Aguliera (ipak bolje piva od Britney)
REM
BEP
HIM
Pink
Macy Gray
Tiziano Ferro
Marc Anthony
Zucchero
Ray Charles
The Streets
...

svega i svačega tu ima...a ovo je samo dio.
Ne slušam Gunse, Nirvanu, Iron Maiden, Doorse...ali mislim da bi možda i mogla da probam i potrudim se...to nije moj đir...

Vjerojatno ste već čuli za nju i posjetili njen blog ali ako niste, probajte otići do dunje slatkice pa mi javite što mislite o njoj! Vidila sam njen post i stvarno žalim jadnu malu...Baš me zanima postoji li ona stvarno ili se samo zaj.... nečijim strpljenjem. Dakle mala sluša Britney, Jojo, US5...(need I say more?!) i misli da je to baš onak supač! (zašto ne postoji smajlić koji riga...?!), a ima i brdo komentara od kojih nijedan nije pozitivan! Uglavnom, ne želim cili post potrošiti na nju!
Ne znam kakvu ste sliku stvorili o meni ali nadam se da ćete je prominiti ako samo malo povirite u onaj popis iznad. Ima tu dobrih stvari!

Kako sam već napisala, onu četvorku ne slušam, ali isto tako ne predbacujem drugima što slušaju jer ako mi se ne sviđaju riči tih pisama i ljudi koji su ih izuvodili, makar su znali svirati! Glazba je nekad bila puno bolja od ove danas, puno bolja! I sve bi dala da živim u 60ima, 70ima... Znam da se hrpa vas neće složiti samnom ali nije me ni briga, niko vam to ne naređuje! Koliko sam ja primjetila leaderi ovih Gunsa, Nirvane, Iron Maidena, Doorsa (a najvjerojatnije i ostatak grupe, priznajem ne znam puno o njima, ali mislim dovoljno) su se uglavnom drogirali i sve pisme su uglavnom nastajale dok su oni bili high pa kako onda možete reći da te njihove pisme govore o stvarnom životu kad su oni samo bižali od stvarnosti?! Slobodno me uvjerite u suprotnoyes, no problem, ja samo ističem svoje mišljenje.yes

Vraćajući se na blog dunjice slatkice headbang, nije mi jasno kako može pisati onakve gluposti da metalci,punkeri, hippieji... nemaju ukusa, svi su prljavi, nose majice koje su tako out (što mrzim taj izraz!) !!!
Higijena je osobna stvar svakog pojedinca, ni meni se ne sviđa kad vidim da je nekome kosa masna i prljava ali briga me, neću sad sve ljude koji slušaju jednu vrsu glazbe svrstati u prljavce i smrdljivce...Nadam se da me kužite...Nemam takvih predrasuda o nikome!
Vi slušajte što god oćete, meni ne smeta. Ako ćete slušati i cajke, OK, ja ću šutiti i maknuti se. Imam ja i jednih i drugih frendica pa se opet svi međusobno podnosimo!

A kosturi, vješallice, barbikice ili kako ih već želite zvati, pa koliko god one imale samo lipotu (iako je i to samo proizvod stilista, vizažista i cilog tima ljudi) makar su toliko pametne da se uvale u modu ili spotove i tako zarade za život...Makar da im to priznamo bez obzira što su sve one samo sponzoruše i ništa drugo.
Počinjem pisati gluposti pa ću prekinuti, vjerojatno sam zaboravila pola toga što sam zapravo tila napisati ali nema veze...Navikla sam!

Sad napišite što vi mislite o svemu tome.

Post je objavljen 27.06.2006. u 14:15 sati.