Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

Pobjeda Italije & Ukrajine :-)

ehej..narode...evo ad prokomentiram i ove dvije tekme 16:00h Italija -Australija...21:00h Švicarska -Ukrajina..
UTAKMICU četvrtfinala SP-a između Australije i Italije, nažalost, ponovo je odlučio sudac. Španjolac Luis Medina Cantalejo dodatno je potvrdio kako ne postoje izgledi da se stane ne kraj kontinuitetu skandaloznog suđenja na najvećoj smotri nogometa.
pa...iako mi Australija i nije nešta baš al nije ni Italija igrala ništa bolje...Nezaslužena pobjeda(bar po meni)..nisam do kraja ni gledala tekmu al čula sam da je Italija pobjedila..prvi tren onak ok šta je pobjedila,baš i ne podnosim Australce osim (Viduke i Čuline)oni su mi oky...al drugi no comment...U svakom slučaju nezaslužena pobjeda Talijana...lool..
Puno zanimljivija utakmica Švicarske i Ukrajina završena jedanaestercima 3-0 za Ukrajinu...lool...bila je oky tekma i onak nekoliko prilika ,al najdraži dio moram priznat mi je bio i uvijek će biti jedanesterci..lol.a kom nisu?!
Evo kako počinje jedan ulomak s naše internetske stranice:

UKRAJINA je nakon 120 minuta igre izbacila Švicarsku nakon izvođenja jedanaesteraca. Švicarski nogometaši nisu uspjeli postići gol niti sa bijele točke, Oleksandr Šovkovskij je odlično branio. Ipak, Švicarci sa Svjetskog prvenstva odlaze, a da nisu primili niti jedan gol!
Susret se igrao u Koelnu od 21:00 sati, a pravdu dijelio Meksikanac Benito Archundia.

Temperatura je bila oko 22 stupnja Celzijusa, a vrijeme poluoblačno.

Prilika za Švicarsku. Hakan Yakin se ubacio s desne strane i pucao preko gola u 4. minuti susreta.

Prilika za Švicarsku. Anatolij Timouščuk je ostavio loptu Švicarcima u 13. minuti, a Hakan Yakin ponovo pucao. I taj udarac je Oleksandr Šovkovskij prekrasnom paradom obranio.

jako zanimljivo...
Švicarska - Ukrajina 0:0 (0:3)
(11 m Artem Milevskij, Šehrij Rebrov, Oleg Gusev)


Image Hosted by ImageShack.us

Evo jedna zanimljiva vjest(iako smo to svi odavno znali,nadam sed a su svi znali..ali evo)copy...

Financial Times: SiCG je najgora momčad SP-a

UGLEDNI list Financial Times za vrijeme trajanja Svjetskih prvenstava proglašava uvjerljivo najgoru momčad natjecanja. Što se tiče SP-a u Njemačkoj, sportski novinari Financial Timesa bili su ujedinjeni - najgora reprezentacija predstavljala je državu koja više ne postoji - Srbiju i Crnu Goru.

U duhovitom članku pod naslovom "Srpska nesloga izbacila najbolje od najgoreg" Financial Times podsjeća kako je nagradu za najgoru momčad SP-a list počeo dodjeljivati 1998, kad su za najgoru momčad proglasili SAD. 2002 bila je to Saudijska Arabija, koja je u Koreji i Japanu "popila" osam golova od Njemačke.

Reprezentacija Jugoslavije, koju su nekad nazivali "europskim Brazilom" je na SP-u u Njemačkoj postala "europska Saudijska Arabija"!

Eto..gibam ja...tnx nakomentarima...lool..kisssach swima...




Post je objavljen 27.06.2006. u 00:06 sati.