Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franinleptiric

Marketing

..za moju srećicu..

eh.. koliko sam samo imala inspiracije.. a sad.. blokirala.. ne znam otkud početi.. a i ništa mi se ne čini dovoljno dobro i lipo da bi opisalo tebe, da bi opisalo ovo sto mi imamo...

uletio si u moj život kad sam već lagano počela gubiti u vjeru da postoji ono o čem ja sanjam, ona neka luda ljubav.. ono nešto što te čini da letiš.. ono nešto posebno.. ono kad bi za drugu osobu napravio sve, baš sve, dohvatio mjesec, rušio planine.. sve... ja sam sve to za tebe spremna napraviti..
kako si me samo smotao.. he, a ja mislila tebe... ono.. vidim, rukometaš si.. ajmo ga malo zajebavati.. i paf.. zaljubim se preko glave :)

eh ta viša sila.. uvik zezne planove :) a meni u ovom slučaju drago što je zeznila.. jer da nije.. ne bi imala smješak od uha do uha, ne bi imala svog ljubija, svoje pile malo slatko.. ajme, opet sam rekla da si sladak :) zabunila sam se.. ti si macho :)

ljubi, ti si radi mene utakmicu gledao s pola oka :) pa muški rod bi te se odrekao.. al te zato ja sad ne dam nikom... ti si meni najsavršeniji... i sve tvoje gluposti.. i taj tvoj ludi splitski govor.. sve je to meni slatko.. i kad kazes ono tvoje JELI.. ajme ja se rastopim :)

ma meni je ovaj vikend bio jedan od najlipših ikad.. a nismo radili apsolutno ništa.. al raditi s tobom ništa mi je draže neg s bilo kim drugim raditi bilo što... već sam ti jednom rekla, radije bi s tobom bila bilo gdje neg i u new yorku, a znaš koliko sam luda za new yorkom :) (vodim te tamo prvom prilikom.. il ti mene, svejedno .. cmok :) )

zasto pisem sve ovo .. ne zelim zaboraviti ni jedan sekund proveden s tobom.. ni jedan jedini.. i jedva čekam petak da te vidim ponovo... joj, kako će nam biti super...
ajmeee.. tako bi tila da ovih par redaka bude savršeno.. da iz njih isijava ono sve što ja prema tebi osjećam.. al prave riječi nikako da dođu.. toliko je toga u meni, što je užasno teško pretvoriti u riječi.. el razumiš, ljubi moj?
al ti ocekujes nesto super i nesto cool jer si navikao da sam ja super cool cura :)

joj joj.. pa ja cu tebi biti zauvik zahvalna sto si bio uz mene kad je trebalo.. kad su mi suze curile u tri reda ti si stajao pored mene.. i bilo je lakse.. ja ne znam kako bi ja ono prezivila da tebe nije bilo tu... i tako mi je drago sto sam ti priznala sve.. sto sam imala povjerenja u tebe...

ljubi moj, sad me boli.. pa moram zavrsiti ovo ovako, nesavršeno.. al neka.. u petak ću ti sve nadomjestiti.. bit će nam SAVRŠENO... al meni je s tobom uvik savršeno, pa to i nije tako teško...
obožavam te ludi splićo moj.. cmok..


Post je objavljen 26.06.2006. u 20:41 sati.