Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Nizozemska-Portugal, Australija-Italija. Koja ludnica, koja šizofrenija!

Image Hosted by ImageShack.us

Krivo mi je ka pasu šta klokani nisu prošli, bokte šta je ovo bilo, šta je ovo danas bilo ljudi moji?! A šta je bilo tek ono jučer, a?!? Nizozemska – Portugal! Ma koje ludilo, koji pokolj! Koji gušt za gledat, he-he (jesan krvolok, a? ;0).
Ali ovi špageti, majketi šta se ti provlače, pa to nije normalno! Pa ti bi sveton Petru kroz ključanicu prošli ej! Australci se sataroše tamo e svaka im čast bili su moćni, ali Talijani pod sritnom zvizdom rođeni i štaš, nemoš sudbinu jebat i gotovo! Nemaju tu čak ni suci puno veze
Image Hosted by ImageShack.us
(parafraziram Ćiru: čisti papak!), to se s Talijanima ponavlja gotovo redovito dok ne dođu do jedanaesteraca. E onda ih tamo sjebe. Ko i Engleze. To im je noćna mora.
A ono jučer… jooooooooj ljudi!!! Mislila san da poslije SAD - Italija i prolivene krvi ne mogu gledat nešto luđe, ali - PU majkumu - i ja se prevari! Bi luđe! Image Hosted by ImageShack.us

Tako da jučerašnja tekma Nizozemska – Portugal potiskuje SAD – Italiju na mom kratkom popisu najdražih tekmi na ovom Svjetskom - aj ća. Dis´ bio šta si radio – ništa. Šta će još bit do kraja, boga pitaj.
Jeste skužili da ekipe koje igraju bolje, nekako na kraju popuše? (da se razumimo, u to ne ubrajam nas Rvate, mi smo zasluženo odjebani) Barem je to bio slučaj u ove dvi, ili je to moje subjektivno mišljenje? A štajaznam, kolo sreće se okreće.
Odo ja sad, počinje mi utakmica. Milka protiv Černobila, ajmo vidit.


Post je objavljen 26.06.2006. u 20:42 sati.