Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaodajevazno

Marketing

Nudo sklekovi ;-)

Otišla vam ja,dragi moji,na more danas da se malo isplivam.Ne idem na one nakrcane plaže,niti mi se ne da paliti se na suncu satim već volim otići predvečer se malo osvježiti. I odem ja sa majkom na jedno mjesto gdje obično nema nikoga,eventualno svatko sa jedne strane,ali ne preblizu.
I smjestila se ja lijepo u hladu,pustila stvari i krenula u vodu.Kako sam ja ulazila u vodu iz nje je izlazila jedna baba.Ne obraćam ja pažnju,što me briga,kad ono skužim da je gola!
Dobro reko,pa nije to prvi put da vidim nudiste na običnoj plaži.
Ali je prvi put da vidim ovo...
Baba je izgledala,bez imalo pretjerivanja,kao jedna od ovih:

Image Hosted by ImageShack.us

(samo naravno ne tako mlada)
..sada si vi zamislite prizor :-)) Stara,debela i gola...

Ali hajde neka,bila sam i ja debela(ne ovoliko svakako) pa nek joj bude.Samo nije to plaža za nudiste.Ako se i kupa gola i sunča,ma dobro.Ali pogledam ja prema tamo,a vidiš ženska sjedi,priča na mobitel,raskrečila se i boli nju kurac.Dapače nemaš što vidjeti jer salo sve prekriva,ali ipak malo pristojnosti mislim da ne bi bilo naodmet!

Nedugo zatim s druge strane smjesti se mladi par.Hvala Bogu nešto normalno rekoh!Kad skine se i on i šetka s tim kurcem na okolo.Ženska je bila samo u toplesu,donji je dio ipak zadržala :-)) Kasnije je lik radio sklekove na obali,a pritom kurac mlatarao...

Nemojte me pitati zašto ja to gledam.Mislim plaža,nikog na njoj osim vas i još tih dvoje i one babe na drugoj strani,naprosto nemaš gdje gledati.Plivam i gledam prema obali i vidim čovječe,ne bih vidjela jedino da namjerno izbjegavam pogledati.A trebali ste čuti komentare moje majke...hehe!Ona zna inače biti onako sirova pa su takvi bili i komentari.

Nego...
Zar nisu oni čuli za nudo plaže?Znam da je lijepše biti negdje gdje je mir,ali ipak...A ako se već odluče na ovakvu plažu mislim da moraju poštivati i druge.Nemam ja ništa protiv golotinje,to je naše prirodno i prvotno stanje.Samo da mi se tamo baš šire...

A nerijetko sam naišla i na par koji je vodio ljubav na moru.Jednom baš gledam ono u more i vidimo dvoje,nekako mi sumnjivi,alarmiram druge i kad shvatimo svi nakon nekog vremena da je sumnja opravdana :-) Drugom prilikom dvoje mladih sjedi na plaži,nogama obuhvatili jedno drugo i prekrili se ručnikom.I onda se počnu oni bez srama jebat,ljudi ih gledaju,a oni ništa,baš ono vidiš na kilometre da se jebu.Mislim ako su se baš tako zaželili jedan drugog,šumica je bila niti deset metara iza njih.
Ma ima primjera...bolje ne nabrajati!
Ma najbolje bi bilo da se još i iseru na plaži. Mogu i orgije održavati fino lijepo na otvorenom,na čistom zraku...

A što je najgore,rekli biste stranci.Kurac!Sve naši ljudi!


Post je objavljen 26.06.2006. u 20:36 sati.