Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeforsucks

Marketing

Problemi...sa lozinkom...

Hy...ljudi bez brige nisam vas zaboravila....samo sam...ma zaboravila sam lozinku i korisničko ime bloga!!!Ma poludjet ću!!!Kod mene nema ništa novoga...sve je po starom...jučer sam s mojom malom Shtetočinom bila u kinu...išli smo pogledati Da Vinciev kod!!!!Mrak film....puno njih je protiv njega jer vrijeđa crkvu...al film je zakon...pa sam nabavila i igricu za komp koja je isto dobra!!!Nego...kako skratiti dosadu i kako preživjeti ovu vručinu...teško ali uz mnogo truda uspijet ćete...samo se nemojte previše truditi da ne postanete trudini!!!(to bi rekla moja mala Šteta)!!!Kaj još moram napisati???Eh da...bila sam u nedjelju kod bake i djeda na proštenju...bilo je malo dosadno....zapravo puno dosadno...al morala sam ići jer je i baki bil ročkas!!!ZNATE KAJ...IMAM JEDAN PROBLEM...VELKI PROBLEM PA TREBAM SAVJETE OD SVIH KOJI ME ČITAJU...NADAM SE DA NEČU TRAŽITI PREVIŠE...OVAK:MOJOJ MALOJ šTETI JE 1.7 ROČKAS I JA MU STVARNO NEZNAM KAJ KUPITI...IMATE KAKVE PRIJEDLOGE????pLEASE...UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!!!!thumbup



NEKOLIKO PJESMICA ZA ZALJUBLJENE DUŠE....


1. ****** **** ***** ********** ***** ******** ** * ******** ************ ***** To nije snijeg, to nije kisa vec moje suze za onom kojoj moja poruka nece stici.

2. ...a kada se dvoje susretnu i kada im se ukrste pogledi sva proslost i sva buducnost izgube bilo kakvu vaznost te postoji samo taj trenutak ta nevjerojatna sigurnost...

3. ...kad jednom shvatis da sam samo san - neces me ni sanjati...kad shvatis da sam zvijezda - neces me dotaknuti...kad osjetis da sam bol - preboljet ces me!

4. ...kad jednom umres, tvoje ce se srce rasuti na hiljade zvijezda, i svaki covjek koji pogleda u nebo zaljubit ce se u noc..

5. ...zamisli moje misli kao svemir...u tom svemiru 1000 planeta...na tim planetima 1000 mora...i u svakoj kapljici TI!!!!

6. ...zamisli sebi nesto najljepse, najslade, dodaj k tome beskrajnost, prosiri sa vjecnoscu, ukrasi sa zvijezdama, tek tada ces bar malo znati koliko mi znacis...

7. ..u snovima zivim ja! Za mene ti si jedina! Ali uzalud je sve, kada mama probudi me!..

8. --<--<@ --<--<@ --<--<@ --<--<@ --<--<;@ Samo za tebe... Volim te najvise...

9. …jedan savjet…CUVAJ SE…jedna molba…NE MJENJAJ SE…jedna zelja…NE ZABORAVI ME…jedna laz…NE VOLIM TE…jedna istina…PUNO MI NEDOSTAJES!!!

10. 1.dan Bog stvori svijetlo, a djavo tamu, 2.dan Bog stvori sex, a djavo brak, 3.dan Bog stvori ljubav, a djavo ljubavnicu, 4.dan Bog stvori tebe, a djavo se nasmije.

11. 100 je suza u mojim ocima bilo, 100 je zelja koje mi zivot nije ispunio…malo je ljubavi koje osjecaju svi, a jos manje prijateljica kao sto si ti!

12. 3(2x-3) (Vx+5) -(Ox-8) (L+4x)= 3-(3x-2)(Ix+4)=(M+8x)+(T+4x)+E=VOLIM TE

13. Ako cujes nocas vjetar i gromove, ne boj se jer to ti ja saljem andjele! Saljem ih da cuvaju srce tvoje je ne zelim da drugi ukradu ono sto je samo moje!

14. Ako ikad budem voljena trazit cu da to bude od tebe, da te volim istina je stvarna imam sve u zivotu a moj zivot si ti.



i pošto se moja mala šteta ponaša kak mala beba....kaj mi se sviđa...nešt sam mu kupila na proštenju...(no dobro i sebi sam kupila)


Image Hosted by ImageShack.us
malu dudicu za moju bebu...



Image Hosted by ImageShack.us
...svijetli u različitim bojama...


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

....kaj nije cool???


Post je objavljen 26.06.2006. u 20:36 sati.