Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peoplecanfly

Marketing

Zdravooooooooooo...

Zdravo ljudi, evo opet se javljam, kod mene nema nis zanimljivo pa necu puno pricati ni filozofirati, nego cu vam ostaviti par slika i fora, nadam se da ce vam se svidjeti, ali ima nekih i poucnih stvarizujozujo:

Sto bi vi napravili u ovom slucaju

1.) Zamislite da poznajete trudnu zenu koja vecī ima 8 djece. Od njih je troje gluhih, dvoje slijepih i jedno je mentalno zaostalo. Dodatno ta zena boluje od sifilisa. Biste li joj savjetovali da pobaci? > Razmislite i odgovorite u sebi. >

> Procitajte sljedece pitanje:

2.) Doslo je vrijeme da se bira predsjednik svijeta. Vas glas je odlucujuci. Slijedi nekoliko informacija o tri glavna kandidata:

Kandidat A je povezan sa "sumnjivim" politicarima i ispituje astrologe. Imao je dvije ljubavnice, pusi danonocno i pije 8 do 10 Martinia dnevno.

Kandidat B je vec bio otpusten sa dva radna mjesta, spava do podne, pusio je opijate na fakultetu i popije 1/4 l viskija svaku vecer.

Kandidat C je ratni heroj vec vise puta odlikovan medaljama. Osim toga je vegetarijanac, samo tu i tamo popije casu piva i nikada nije prevario svoju zenu.

Izaberite sada potiho u sebi pravog kandidata! za svjetskog predsjednika. Nakon sto ste odgovorili na oba pitanja, pogledajte rjesenja nize dolje.


>

>

>

>

>

>

>



Kandidat A je Franklin D. Roosevelt

Kandidat B je Winston Churchill

Kandidat C je Adolf Hitler

>

>

>

Ah da, jos o temi pobacaja - da ili ne. Ako ste odgovorili sa DA, upravo ste ubili Beethovena.


Jedna poucna prica

Jedan jadnik bez posla se prijavio za posao u Microsoft kao 'cistac WC skoljki'.
Kadrovski direktor ga je primio na razgovor i poslije kratkog testa mu rece:
"Primljeni ste. Ostavite mi Vas e-mail, tako da Vam mogu poslati ugovor i spisak Vasih duznosti."
On jadnik, zbunjen, odgovori da nema racunalo, pa samim tim ni e-mail.
Direktor ce na to:
"E pa onda, zao mi je, ako nemate e-mail, virtualno znaci da ne postojite, tako da Vas ja ne mogu primiti..."
Siromah, ocajan, izidje iz sjedista Microsofta, bez ideje sto bi mogao raditi i sa samo 10 $ u dzepu. Uputi se prema supermarketu i tamo kupi gajbicu s 10 kg jagoda. Za kratko vrijeme, proda sve jagode na komad iduci od vrata do vrata i do podne duplira pocetni kapital. Iznenadjen i s entuzijazmom, ponovi istu stvar tri puta i vrati se kuci s 60 $.
Tada je shvatio da bi mu taj sistem omogucio da prezivi, tako da ga je poceo primjenjivati u kontinuitetu, izlazeci uvijek rano ujutro i vracajuci se kuci uvijek kasno navecer. Radeci tako, utrostrucavao je i ucetvorostrucavao kapital svakoga dana. Za kratko vrijeme kupi rucnu dvokolicu da bi mogao povecati obim posla, a kasnije je zamijeni s jednim kamioncicem. Radeci tako, u roku od jedne godine, postade vlasnik male flote vlastitiih motornih vozila. Za 5 godina je postao vlasnik jedne od najvecih mreza za distribuciju namirnica u SAD.
I tako, misleci na buducnost obitelji, odluci osigurati svoj zivot.
Pozvao je brokera kako bi potpisao policu osiguranja. Broker ga na kraju razgovora pita za njegov e-mail da bi mu poslao prospekt osiguranja. Nas covjek mu odgovori da nema e-mail. "Bas cudno" prokomentirao je broker "Nemate e-mail, a uspjeli ste napraviti imperiju. A zamislite gdje biste bili, da ste ga imali!".
Covjek se zamisli, pa odgovori: "... u Microsoftu cisteci wc skoljke!!!"


A evo i par slika (nadam se da se nitko nece uvrijediti zbog ovih slika)

Image and video hosting by TinyPic
za sve ljubitelje matise yesyes

Image and video hosting by TinyPic
ako ovo gleda koji trancer onda se nadam da se nece uvrijeditit jer sam i ja trancer i ovo je fakat fora slika winkyeswinkyes

Image and video hosting by TinyPic
hehe evo slovenske F1 staze hehe nutnut

Image and video hosting by TinyPic
i ovo je normalna pojava kod mene jer sam toliko nekada smotan i plav (prava plavusa u dusi) pa vam je jasno valjda zasto stalno tucem glavom po stolu ... jer nis ne skuzim iz prve headbangheadbangheadbang

pozdrav ponovno uskoro pisem post

poz............................mahwavemahwave

Post je objavljen 26.06.2006. u 17:37 sati.