Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

IT`S A FINAL COUNTOWN...

Evo malo mi dosadno pa rekoh idem napisat novi postić...neki dan sam napisala ogromni post i prije nego što sam ga objavila neš se sjebe i sve se izbriše i meni se nije dalo ponovo pisat.
uf, kako je vruće, poludjet ću... Konačno se sam se privikla na to da nema škole...tako je dobro. Napokon sam si i nabavila pjesmu final countown, ne znam šta mi je al stvarno obožavam tu pjesmu...kad smo već kod nogometa, baš mi je žao što smo ispali a najviše zbog toga što nećemo više u Derbyu gledat te utakmice, baš je bilo dobro...
Eto sad sam se napričala gluposti, sad da se malo vratimo na temu ljubav, naravno opet ću pisati o M. ali samo da kažem da mi se on sve manje i manje sviđa, a lagano ga zamjenjuje jedan njegov prijatelj D. A još k tomu M. sad ima curu, i kad smo kod nje, sinoć se stvarno dogodila ironija. Dođem ja u Derby i ona tamo sjedi s prijateljicom ali njeg nema, tek nakon nekog vremena dođe ona do MENE i pita me jel imam za poruku, ja joj dam. No u tom trenutku su baš u Derby ušli M. i M.G. pa mi ona vrati mob i kaže ipak mi ne treba. AAAA s MOG mobitela je htijela slat poruku NJEMU...a što je najtragičnije od svega ta cura koja hoda s njim mi je baš simpatična. Uglavnom, sad da se malo vratimo na D. On je drag, dopar prema meni...sviđa mi se. U subotu je M. slavio rođendan, mogla sam ići na taj rođendan ali nisam htjela, tako da je D. u grad došao tek kasnije. Kad sam došla u Rupu bilo je prilično "zanimljivo", mislim da sam mogla bit s njim, al ja sam naravno sve pokvarila...no dobro ajd...neda mi se više ni o M. ni o D. ni o nikom od njih.
Eto toliko, ode sad
PEASEwave
P.S. APPLE OVAJ TJEDAN MORAŠ DOĆ SPAVAT KOD MENE, JOŠ ĆEMO SE DOGOVORIT KOJI DAN

Image and video hosting by TinyPic
Allen Iverson, moj najdraži košarkaš (slika gore)

Post je objavljen 26.06.2006. u 13:22 sati.