Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pipak

Marketing

The Master Of Disaster is Back..

Bok ljudovi, evo odlučio sam reanimirati ovaj blog, vratiti ga u život. Uff ne sjećam se kad sam zadnji put napisao post... Obećao sam jučer da ću napisati post, al mi se nije dalo.. No dobro, inače sve je super, škola je završila, hvala bogu, i bilo je i vrijeme. Inaće ovih dana se samo izležavam, spavam, skitam vani i tako. Jedino malo smeta ova vrućina. Jebiga, ipak je lijeto. Inače ljudovi moji za tijedan dana idemo na maturalac. Francuska (Pariz)! Ja mislim da će nam biti prejebeno. Jedini problem je to što je Francuska malo preskupa ali zapravo nije ni bitno. Bitno je da nama bude dobro. Jedva čekam da dođe i taj dan, odnosno tijedan. Inače poslije maturalca idem na more, a nakon toga-pravac Makedonija. Inače sutra, odnosno već danas idem u Samoboru na 3 dana, malo poradit u vikendici, pa se sad malo spremam..
Inače sad je glavna tema Svjetsko nogometno prvenstvo. O Hrvatskoj neću ni pričat, katastrofa!!
Žao mi je zbog Ekvadora, mislim da su bili bolji od Engleza, ali jebiga, nije im sreća bila naklonjena. Inače Nijemci mogu dosta toga napraviti, imaju velike šanse protiv Argentine. A o Brazilu neću također pričati, oni su top favoriti.
Danas sam gledao formulu. Utrka je bila odlična, baš mi je drago zbog Schumija da je sa ne baš dobrim bolidom stigo do drugog mjesta zahvaljujući Raikkonenu koji je napravio grešku pa ga je ovaj prestigao u pretposljednjem krugu. Ah taj Raikkonen...kakvu je glupu pogrešku napravio (ubiće me Maja kad ovo pročita). A s druge strane nimalo mi nije drago da je Alonso pobjedio.. Uff kak mrzim tog lika... Užasno me iritira... Bogme iduće godine mu neće biti tako lako u McLarenu... No ajd, ima još Schumi šansi da prestigne alonsa u ukupnom poretku. Ja vjerujem da hoće !

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

No dobro evo rekao sam ono što sam imao na umu, ak sam neš zaboravio reć, reći ću (odnosno napisat ću) u idućem postu. Inaće planiram malo promjeniti dizajn bloga, pa ak netko ima neka zgodna ideja slobodno nek kaže.
Evo toliko za sad, ponovo ću se javiti najvjerojatnije u četvrtak. Pozdrav !

NITRO

Post je objavljen 26.06.2006. u 01:28 sati.