Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mydoomsdaydevice

Marketing

Dentalni terorizam

Zubi? S njima je sve jebeno dok se ne pokvare, ispadnu ili slome. Ovaj put ću se posebno osvrnuti na ovu posljednu situaciju, kada se slomi zub.
Malo ljudi zna za eksperimente koje su razvijali ruski znanstvenici za vrijeme hladnog rata, a koji su uključivali uporabu zubi kao biološkog oružja.
Rusi su koristili svoju kontrolu nad velikim istočno-europskim žitnim bazenom da bi u brašno stavljali nano robote. Ti nano roboti su se nakon jedenja zadržavali u ustima i samo čekali da se slomi zub. Nakon toga nano robot je na svoja leđa stavljao taj komadić zuba i otfuravao ga drito u želudac.
Tu počinje pizdarija za domaćina. Nano robot u kontaktu sa želučanom kiselinom od tog komadića zuba stvara čeljust sa kompletnim zubalom i jezikom.
Smisao tog oružja je bio da zubi daju naredbe domaćinu. Ako ne ispuniš naredbu, zubalo počinje gristi želučanu stijenku što dovodi do neizdržive boli i na kraju moraš popustiti i napraviti nešto u stilu ubijanja nedužnih civila.
Ako imaš fakat visoku toleranciju na bol, tada zubi više ne grizu nego ti ne daju spavati tako da cijelu noć nešto bezveze pričaju.
Tome su i najjači podlegli.
Sljedeći put kad vam se okrhne zub, što prije ga iserite, a analni otvor premažite rakijom.



Post je objavljen 25.06.2006. u 12:47 sati.