Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emitremmus

Marketing

Put do Uništenja

Napokon je doša i taj dan.Danas se mora održati nogometni turnir koji su planirali leo i grubelic no sve je otislo u neku stvar.planirano je da ce doc preko 30 igraca,ono,otprilike cilo selo,ali je sve usrano.Tamo svi se bili uzivili,nisi moga ni disat koliko bi te pilali za taj neki turnir..Ali pitan se da koji je njima ku...c?

Među prvima na igralište smo došli ja i mario,a kad ono(što smo zatekli) igraliste uopce nije bilo očišćeno!Pa nisan moga virovat! TAmo se prošli četvrtak ja,jašo i mario ubli po onom suncu ujutro i očisti igralište a leu i onoj mlađoj ekipi bilo lino doć nakon kupanja i malo pomest ono smece po igrališu! Stvarno nisu za nista!Tamo bi igrali a nebi se uopce potrudili da ovo malo urede!
I tako,u meduvremenu(otprilike 30min(pazite 30min.!dogovoreno je u18.00 a svi dlaze u 18.30!)),skupila se ekipa i svima bilo lino ocistit,ali,neko je mora pocet radit da bi svi poceli;zato je tu Leo i Mario(ja san se tamo zafrkava..Oh Me)
I tako očisti igraliste za petnaestak min( i to je bilo tesko?),banda se podilila u ekipe i utakmica pocela..To je bila igra kakvu nitko nije očekiva,to bujalo od mladih talenata počevši od bisakija,preko jaše, do Lea(dobro leo i jašo su donekle bili vrlo dobri),Gledatelja je bilo cilo selo(haha),a zenske-nije bilo.A da,reka mi je mario da je vidija neke zenske na plaži ispod igrališta i da je jedna crna bila,uf,dobra.Aj virujen mu.Ma reka je on meni da otiđen to vidit ali ono di cu sad skakat doli po plazi da vidin...I svakako na kraju utakmice bija je prekid. Leo je izaša iz terena,bacija neke daske,lansira neke gomile kamenja i skoro nije isa doma,skoro se nije rasplaka..jadan leo..Naljutija ga je sunarodnjak Bisaki..kroz suze mi je reka:''tamo onaj glupi bisaki napucava loptu bezveze a nema pojma di,psovke,psovke,psovke,psovke,psovke...''Napokon se smirilo svi su polako krenili doma i srali jedni drugima..Neznaju nistqa drugo radit..Zamislite,bisaki je Leu sra ka da je stariji od njaga ali sva sriča da leo nije(amo tako rec,iako je) slab na žvcima..
Evo sad ce mo izac vanka(Mario,Leo,Jašo i ja)i vidit ima li sta za ulovit,iako nisan siguran jer se jod vjerojatno nisu podjeli svjedodzbe pa onda,nema..

Pozdrav

Post je objavljen 25.06.2006. u 20:15 sati.