Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Vruuuuuuuuućććććććeeeeeeee jjjjjjjjeeeeeeeeeeeee =( =)

Meni je vruće, vruće mi je, jako mi je vruuuuuće =(((((( -ajde Bojane zastupaj nas malo kod nebeskog da ublaži temperature =))) hehehhhh =)
Uglavnom...
Noćas.. Papaya... Prvi put došli na vrijeme... aha =)))) to moram zabilježit, nitko nas nije morao čekat, i nismo morali jebenim taxijem kako bi barem malo smanjili kašnjenje... =) jebote, kad ću ja položit =((((
Iva i ja smo spavale kod Tihane, jer njenih nije bilo doma pa da nam naša jedinica ne bude sama =)))))) Bilo je dosta rulje u Papayi... čak i dosta poznatih, s obzirom da su praznici... Bile su mi i cure iz razreda, i bilo ih je lijepo vidjet =) Nisu se ni malo promijenile u ovih dva tjedna (jel prošlo toliko??)..
Al ja i nisam baš bila nešto raspoložena... zapravo na trenutke sam bila preeeedobro, a na trenutke užasno... iz krajnosti u krajnost... Mojima to, naravno, nije bilo jasno, malo plešem s njima i zajebavam se, a malo ludim jer mi se ne da biti tamo i hoću na narodnjake... ali neeee...Tihani se nije dalo, što zbog alkohola, što zbog njenog dragog konobara... uz sve to bilo mi je pakleno vruće i nisam mogla stajat uopće unutra, a njima se nije dalo biti na terasi, tj. vani... Mirjana me, doduše, malo razveselila porukom za imendan (za koji nisam ni znala da mi je=), a i time što je ona bila vidno sretna pa sam bila i ja zbog nje =))) Čini se da je u Hercegovini sve u najboljem redu =)))) falila mi je i Monika malo jer bi ona naravno odmah pristala na narodnjake =) ali nije joj bio Dragi (ššš... =)))) pa joj opraštam što nije išla van =))
Kad sam ih oko pola 4 uspjela izvuć iz Papaye (Iva bila s nekim tipom, a Tihanica mrtva pijana od koktelčića -maaaa samo ću jooooš jeedan... joooj =) s namjerom da naručim taxi i odemo bar na kratko u Kvak, na Draškovićevoj skužim da Tihana nema para na mobu, a nisam nigdje imala kiosk da kupim bon, pa smo s nekim njenim društvom čekali noćni bus koji je naravno došao tek oko 4 i 20, pa nam se više i nije isplatilo ići igdje, a i da smo htjele, Tihanica nas je spriječila kad je nakon ulaska u bus ispovraćala sve koktele, tekile, amaro i svu hranu od tog dana =((( Baš mi ju je bilo žao gledat takvu, nije trebala miješat toliko toga, a i dušo malo si pretjerala količinom, zar ne? Al ok, uči se na greškama (Errare humanum est =))), drugi put će bit bolje, glavno da sam se ja osjećala ko mama =))) "Tihana nemoj ovo, Tihana napravi ovo, bit će ti bolje, Tihanaaaa.." Dobro mi je išlo, preživjela je i tu noć =) Doma smo je Iva i ja malo zajebavale pa je raspoloženje bilo na višoj razini, a teeek kad smo zaspale =) najljepši dio večeri, ovaj jutra =)
Probudile se oko jedan... tad sam ih napustila... i sad se doma pokušavam rashladit... ne ide mi bash =( al dobro =)
Previše sam se raspisala zadnjih dana... dosta =)
Pozdravljam vas sve =)

Post je objavljen 25.06.2006. u 14:19 sati.