Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sharron

Marketing

Smršaviti je lako...

Ja na dijeti već 15 dana- ravno. Disciplinirala sam se da je to čudo jedno! Nisam na nikakvoj izgladnjivačkoj South Beach( ili kako god da se zove?!) dijeti već uz pomoć nutricionističkih dodataka prehrani i pravilnom unosu kalorija smanjujem svoje masne naslage njami I ide mi, stvarno mi ide ( za sada). Frendica veli da se već vidi lagani pomak, no koliko se ustvari može i vidjeti za 2 tjedna? Ali veseli me to što ću za mjesec ( a tek 2) bit još bolja koka- YEEEAAAAH! thumbup Polako al' sigurno.
Jučer nismo nigdje ružile, no bile smo vani prošla 2 vikenda i opet je bilo doživljaja ( inspiracija nam je nepresušna). I u srijedu smo se zabavili kod frenda, i kad smo popile Martini ( fine koke, nema šta), pokupile smo se na Jarun. Ok, u igri je bio Brazil jer je bliži. No ipak smo otišle provjerit "mondena" rolleyes mjesta i završile u Piranhi. Nije da patimo od takvih mjesta al ipak je tamo sva ekipa a ja volim kad je ŽIVOOOO!naughty Ulaz se naplaćuje fuckin' 20 kn ( nije im u redu). Ali platile smo i ušle jer nam se plesalo. A i predobre sam bila volje da bi cjepidlačila. I naplesale smo se bogami! Usput smo i srele dosta poznatih nam ljudi i malo pročavrljale sa svima. Bila sam i na najboljem putu da se upustim u ugodno čavrljanje s tipom koji je stajao do mene i za kojeg sam si napravila mental note "hmmm... dobar!". Tu i tamo sam ga ovlaš pogledala, i nakon pol sata evo ti njega- uletava mi sa PA KAJ TI NIJE VRUĆE, VIDIM STALNO PLEŠEŠ?. Jeeeeeee! No nakon prvih par rečenica prekinuo nas je dečko (kojeg znam iz puba), došao me pozdraviti , malo smo popričali i taman kad je on odlazio ja se okrenem a kad ono odlazi i moj "komad". Shit! Ekipa mu promijenila poziciju. Ako moramo.... srest ćemo se opet. Nadam se yes
Btw, pokupila sam u 10 dana valjda 3 broja moba od raznih komada, al' na kraju mlaka voda. Oni nešto BI al' da je uloženi trud minimalan :zijev. Dosadno, dečki. D.O.S.A.D.N.O.
Ljeto je, ja sam puna energije i nemam vremena za kilave. smokin


Post je objavljen 25.06.2006. u 14:00 sati.