Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

RECENZIJA CRUNCH MUZIKE NA EARBUGSU!!

Nije bilo riječi već podugo, ali evo ga sad - i to odmah nešto direktno! Čovjek pod imenom Bugger B. napisao je osvrt na mjuzu mi moju svakidašnju! Sve se nalazi na sajtu zvanom Earbugs, a započinje ovako:

"Volim tvrde snareove.
Ne mogu to poreći. Volim tvrde snareove u bilo kojem kontekstu. U patliđanima, šrafirane, flambirane, u smrtnoj eksploziji raspršene, sa jagodama i slatkastim jogurtom, naoštrene u ladici DJ Premiera, na operacijskom stolu, na krevetu, na računalu, u tramvaju i autobusu, u ritam mašini, na morskom dnu i snježnim vrhovima piramida. Volim kad si uguram neugodne slušalice od stetoskopa u uši i kažiprstom tuckam po onoj osjetljivoj opni. Eto. Sad kad sam iživio svoje dojmove, krenimo sa recenzijom....
".

A vi kliknite na earbugsov link i pročitajte sve, pa odite poslušati još pokoju stvar koju niste i ne libite se ostaviti komentare; pa to je jedina veza između onoga koji muziku napravi i onoga koji ju sluša, kuša!

Bit će ubrzo novih novosti, a ne starih strosti....napravio sam jedan novi rmx (o kome se radi saznat ćete kad sve bude finalizirano!), a nastupi se po moru ugovaraju. Još me imate vremena nazvati ako ste vlasnik kakvog kluba ili bircuza i srediti da vam dođe "Crunch-show"!!

Post je objavljen 25.06.2006. u 11:08 sati.