Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Prečisto Srce Marijino



Marija se ukazala u Fatimi,u Portugalu,1917.g. i medju ostalim poručila da Isus želi da se ustanovi pobožnost Njenom Prečistom Srcu.Onom tko to prihvati,obećala je spasenje,a te će duše Bog voljeti poput cvijeća kojim je Marija okitila Njegovo prijestolje.

U srpanjskoj tajni Marija je rekla:”Tražit ću posvećivanje Rusije mom Prečistom Srcu i primanje pokorničke pričesti pet prvih subota (u mjesecu).»

Sestri Luciji,Marija je pokazala svoje srce ovijeno trnjem i uputila riječi: «Imaj sažaljenja prema Srcu svoje Presvete Majke,izbodeno trnjem,što ga svaki trenutak u njega zabadaju nezahvalni ljudi,a nema nikoga tko bi ga pokorom izvlačio!»



«Barem ti me pokušaj utješiti i poruči da svima onima koji se u pet prvih subota u mjesecu zaredom ispovijede,pričeste,izmole krunicu i 15 minuta ostanu sa mnom u razmatranju o otajstvima krunice,a s nakanom da mi pruže zadovoljštinu,obećajem svoju prisutnost u času smrti i sve milosti koje su im potrebne da spase dušu!»
Pet subota,a ne sedam ili devet,jer postoji pet oblika uvreda i psovki koji se nanose Bezgrešnom Srcu Marijinu:psovke protiv Bezgrješnog začeća,psovke protiv njezinog Djevičanstva,psovke protiv Božanskog majčinstva,zajedno s odbijanjem da je se prizna za Majku svih ljudi;javni pokušaji usadjivanju u srca djeceravnodušnost,prijezir i konačno mržnju prema ovoj Bezgrješnoj majci i direktno vrijedjanje Srca Marijina na Njenim svetim slikama.

Marija je poručila sestri Luciji da Bog traži od pape da sa svim biskupima svijeta,učini posvetu Rusije presvetim Srcima Isusa i Marije,na taj način je spašavajući (Rusiju od posljedica komunizma).
No,papa i njegovi nasljednici nisu to učinili,zbog sumnje u realnost,makar je bilo djelomičnih posvećenja.
Papa Ivan Pavao II. učinio je dvije posvete svijeta Prečistu Srcu Marijinu,u Fatimi 13.svibnja 1982.g. i u Rimu 25.ožujka 1984.g.,pozivajući biskupe da mu se pridruže.
Time je vjerojatno konačno to učinjeno,makar neki misle da nisu ispunjeni svi zahtjevi.
Zanimljivo je da 5 godina nakon toga došlo do sloma komunizma u Rusiji i dalje u tadašnjim komunističkim državama,uključujući i naše prostore.


Na slici piše:
Why isn’t the Mother of God being obeyed as She should be?
The attempt to thwart the most important single event of the 20th Century.
Rev. Fr. Fabrice Delestre

Osobna posveta Bezgrješnom Srcu Marijinu

Presveta Djevice Marijo,Majko i Kraljice moja,tvojemu Bezgrješnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće:svoje misli,riječi i djela.Raspolaži sa mnom i sa svim što mi pripada sada iu vječnosti na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.
Bezgrješna moja Majko,pomozi mi živjeti dostojno moga krsnog posvećenja da neopozivo pripadam svome Otkupitelju.Daj da poput Tebe slušam poticaje Duha Svetoga!Neka se u meni i u svemu vrši volja Božja!Amen!

(S dopuštenjem crkvenih vlasti,1983.g.)




Bezgrešna Kraljice mira ,moli za nas!
Slatko Srce Marijino,budi spasenje moje!
Neokaljano Srce Marijino,moli za nas!
Neokaljano Srce Marijino,vodi nas k Isusu!

Djelo zadovoljštine Bezgrješnom Srcu Marijinu

Presveta Djevice i preljubazna Majko Isusova i Majko naša!Puni djetinje ljubavi i saučešća dolazimo k tebi sa željom da te svojom ljubavlju i zahvalnošću utješimo i zadovoljimo ti za sve uvrede,kojima zaslijepljeni grešnici probadaju Majčinsko Srce tvoje.Oprosti svim bijednim ljudima,a i nama koji smo takodjer toliko puta vrijedjali tebe i Božansko Srce tvoga Sina.
Primi našu zahvalnost,našu vjeru,naše pouzdanje i našu ljubav za sve one,koji su ti nezahvalni,koji su nevjerni,koji se ne uzdaju u te i ne ljube te.Da zadovoljimo za te uvrede i nezahvalnosti,rado primamo iz Božje ruke sve životne poteškoće i žrtve i sve to prikazujemo tvom Bezgrješnom Srcu za obraćenje grešnika.Otvori nam probodeno Srce svoje,da u njemu nadjemo utočište i spas.Učini,da ne vrijedjamo više dragoga Boga,koji je već previše uvrijedjen.Daj da po zaslugama tvoga Srca,ostanemo uvijek vjerni tvojemu Božanskom Sinu i da nasljedujemo tvoje Bezgrješno Srce u čistoći,u poniznosti,u dobroti,u ljubavi prema Bogu i bližnjemu.Bezgrješno Srce Marijino,budi nam utočište sada i na času smrti naše.Amen.


Postoji web adresa The Fatima Network gdje možete naći mnoštvo podataka o ukazanju Majke Božje u Fatimi.


Post je objavljen 25.06.2006. u 00:17 sati.