Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diddlmaniatomi

Marketing

DOSADA.....

KAJ STE GLEDALI LEDENO DOBA 2...??to je super...morate pogledat...rolleyes
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge


MALO SMIJEHA..
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

SEKSUALNOST
Češći seks - lijek za višu stopu nataliteta
Japanski stručnjaci smatraju da je uzrok smanjene stope nataliteta u Japanu jednostavna činjenica da Japanci ne prakticiraju dovoljno često seks..kaj vi Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Servicekažete na to ...kod nas to sigurno nije problem...
jeste li čuli za čokoladnu kupku..upravo malo surfam po internetu i naiđem na to...evo malo o tome:
novi trend za kojim su poludjele sve svjetske ljepotice: kupke od cokolade - zdravije od blata, ucinkovitije od mirisljavih soli, ukusnije od mlijeka.

Kadu najprije napunite vodom. Zatim u nju ubacite 30 miligrama gorkog kakaa, 79 miligrama mlijeka u prahu te lagano razmutite dok ne dobijete izdasnu pjenu. Potom mozete uci u kadu, staviti glavu na jastuk, upaliti svijecu i uroniti u opojan miris cokolade. A ako vam je sve to prekomplicirano da biste izvodili u kucnoj radinosti, jednostavno mozete posjetiti Hotel Hershey na privatnoj farmi u Pennsylvaniji i izdvojiti za 25 minuta uzitka u Whipped Cocoa Bath 45 dolara.

A kako je cokoladi tesko odoljeti i reci "Ja cu samo jednu kockicu", lukava vlasnica wellness hotela, koji je otvoren prije 3 mjeseca, osmislila je i niz drugih poslastica, trosatno umakanje u Chocolate Escapeu, cokoladni body wrapping, cokoladnu masazu tijela te, dakako, konzumiranje cokoladne pjene ili pravih cokolatina iz posudica pored kade, i to sve po cijeni od 500 maraka.

Nadalje, za sve one premorene stresom, Catherine predlaze Chocolate Mud Therapy, postupak kojim se u tijelo punih 25 minuta, na sest mjesta ubrizgava tekuci mix dobiven od vode, ekstrakta mahovine i vruce cokolade. Nakon toga ne samo sto cete se vratiti u djetinjstvo, vec ce vam i koza biti meka kao djecja guza. O debljini i pristicima ni rijeci, glavno da izadete blazeni, opusteni i sretni kao dijete, tvrdi vlasnica hotela.Ma ona si malo nabrijava...kaj ne...?IDEM JOŠ MALO SURFATI...MOŽDA NAĐEM NEŠTO ZANIMLJIVO..U OVOM SAMOBORU NIŠTA SE NE DOGAĐA PA NEMAM KAJ PISAT...MOŽDA SE DANAS NEŠTO DOGODI...IPAK JE SUBOTA...

Post je objavljen 24.06.2006. u 09:32 sati.