Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Kondomi


U ove sparne i vruce ljetnje dane, nikome se neda puno pisati pa sam i ja izvukao jedan stari post sa pocetka "moje blog karijere"

Nisam dugo pametovao pa doslo vrijeme i za to.
Kao i uvjek ujutro procitam Herald Sun, Bild zeitung, Vecernjak i index.hr i od dosade pocnem listati po netu. Neznam kako bas na mene uvjek naleti neka tema o sexu ili slicna a inace samo citam recepte za kolace ili vez i kucne radinosti. No sta je tu je. Tema je KONDOMI.

I prije AIDS-a bilo je raznih neželjenih nuspojava seksa - sifilis, gonoreja, stidne uši ( ashik baje ), a o neželjenim trudnoćama da i ne govorimo. Kako su se u 17. stoljeću štitili od toga, može se odsad vidjeti u austrijskom muzeju.

Područni muzej Tirola izložio je jedan od najstarijih sačuvanih kondoma na svijetu. Dotični prezervativ kurton, kondom) iz švedskog Lunda, savršeno očuvan, potječe iz 1640. Izrađen je od svinjskog mjehura, namijenjen višekratnoj upotrebi i uz njega idu upute na latinskom, u kojima se između ostalog preporuča umakanje u toplo mlijeko prije korištenja.





Kako se istice u gore navedenom uzorak iz Austrijskog muzeja je napravljen od svinjskog mjehura i razmisljam kako je Slavonija mogla postati bogatija od Japana da smo pravili kondome ( kurtone, prezervative ). Koliko se u 11. mjesecu svinja obradi mogli smo zastititi cijelu Europu a i sire :)
Zato cuvajmo nase svinje za sigurniji sex.

Sa Kondomima "KRMAK" u sigurnije sutra !!






Post je objavljen 24.06.2006. u 07:46 sati.